Dejvid Bekam je supertata, a evo i zašto

Dejvid Bekam je supertata, a evo i zašto

Autor: | 10/05/2020

0

 Dejvid Bekam je supertata godine: sa Bruklinom se takmiči u broju tetovaža, Romea vodi na utakmice, Kruza upozaje sa teniskim zvezdama, a Harper ispunjava - svaku želju

U životu i sportu postigao je sve o čemu je sanjao, ali i mnogo više od toga. Ipak, najveće bogatstvo čuvenog fudbalera nisu ni trofeji, ni milioni, već porodica - supruga Viktorija i njihovo četvoro dece. To je Dejvid Bekam ponovio i kada se nedavno našao za govornicom na zasedanju „Generalne skupštine“ Ujedinjenih nacija, čiji je ambasador.

Dejvid Bekam je postigao u životu više nego što je sanjao

- Od trenutka kada su se rodili neprestano razmišljam o njima i brinem jesu li dobro. Svaku noć ih proveravam po pet, šest puta, čak i najstarijeg sina kada spava kod kuće. U jednom trenutku ih iznosite iz porodilišta, a dok trepnete - već voze svoj auto. I meni i Viktoriji važne su sitnice, one male svakodnevne stvari u kojima svi zajedno uživamo. Na primer, da ih ujutru budimo pred polazak u školu i spremamo im doručak i užinu.

Pročitajte: Dejvid Bekam o braku sa Viktorijom-Stvari postaju komplikovanije kada su dvoje tako dugo zajedno

Da su skladna porodica koja bi trebalo da bude primer celom svetu dokaz su i fotografije koje često objavljuju na društvenim mrežama. Kad Bruklin dođe s koledža i poželi da, na primer, ode na pecanje, tata će ga istog časa odvesti na najbliže jezero, gde ih u punoj ribolovačkoj opremi niko živi neće prepoznati. Nije se bunio ni kada je najstariji sin poželeo da se tetovira, iako se mama malo mrštila.

Pročitajte: Izolacija u vili na selu-Šta Bekamovima komšije zameraju

Strast za “crtanjem tela” očigledno je nasledna jer sada ni jedan ni drugi ne znaju koliko tetovaža imaju. Nedavno je, dok su boravili u Los Anđelesu, sa mlađim Romeom pratio utakmicu njegovog omiljenog košarkaškog tima, “Lejkersa”. Najmlađi Kruz trenira tenis i upravo zahvaljujući slavnom ocu često ima priliku da vidi kako se najveća imena “belog sporta” pripremaju za najvažnije mečeve.

Pročitajte: Dejvid Bekam- Stroži sam prema sinovima nego prema Harper, zato imam problem sa suprugom

Imate samo jednu šansu da pogađate ko je mezimac cele porodice. Niko nije bio srećniji od Dejvida kada mu je Viktorija, posle tri sina, rodila ćerku. Osmogodišnja Harper mala je ikona stila, prava mamina naslednica, ali je, kaže njen tata, nešto „povukla“ i na njega - ljubav prema fudbalu.

Već je više puta samouvereno izjavljivao da će ona krenuti njegovim stopama, odnosno kopačkama, jer ima talenta i igra u školskom timu, dok mu sinovi „srce slamaju“ jer nijedan nije zainteresovan za ovaj sport.

Devojčica je letos uspela da ga nagovori da je odvede na „Svetsko prvenstvo“ za žene, koje se igralo u Francuskoj. Pomno su pratili svaku utakmicu britanske reprezentacije, a ispunio joj je i veliku želju da se upozna sa članicama nacionalnog tima.

Pročitajte: Nekima simpatično, neki su zgroženi- Dejvid Bekam na udaru kritika zbog poljupca sa ćerkom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 10, 2019 at 1:25am PDT


Otkako je u penziji, Dejvid se ne odvaja od najmlađe članice porodice. Dok su još bile aktuelne lutke, zajedno su im pleli haljinice i sređivali frizure, a nedavno je Harper na tati “isprobavala” novu kolekciju karmina i senki za oči. Viktorija je na društvenim mrežama objavila urnebesne fotografije i oduševila svet. Ako ste se pitali kome bi ove godine trebalo da pripadne titula supertate, dali smo vam odgovor.
Snežana Ilić Guliver/Getty, Instagram