Simbol hrabrosti i snage: Koje ime će Biljana i Janko Tipsarević dati sinu

Simbol hrabrosti i snage: Koje ime će Biljana i Janko Tipsarević dati sinu

14/05/2020

0

Biljana i Janko Tipsarević nestrpljivo iščekuju dan kada će njihova mezimica Emili postati starija sestra.

Za porodicu Biljane Tipsarević 2020. je godina neizmerne radosti. Naime, ona i i njena rođena sestra Jovana, koja je udata za bivšeg nemačkog tenisera Rajnera Šitlera, postaće mame dečaka. Tačnije, Jovana se porodila 27. feburara, dok modna kreatorka uskoro očekuje rođenje sina.

Sin Biljane i Janka Tipsarevića imaće prelepo ime

Biljanina i Jankova ćerka Emili se jako raduje što će dobiti brata, i  upravo je  ona i odlučila koje će mu ime dati. Iako je, kako kaže Biljana, to bila žučna rasprava između oca i ćerke.

Pročitajte: Biljana Tipsarević- Emili jedva čeka da dobijemo bebu i misli da je devojčica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on May 9, 2020 at 11:41pm PDT


– Za razliku od Emili, gde smo iz prve odlučili kako će se zvati i nismo imali nikakvih nedoumica, oko imena za sina se u našoj kući odvijala prava debata između ćerke i tate. Priznajem da su mi njihova nadmudrivanja bila smešna i zanimljiva, ali sam od starta bila na Emilinoj strani. Želela sam da odluku donese ona – rekla je Biljana.

Pročitajte: Biljana Tipsarević o životu sa teniserom - Pored Janka se uvek osećam ženstveno i voljeno

– Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa, ali se tako zove dečak moje sestre, a Emili je rekla kako ne želi da ima dva brata sa istim imenom. Davnašnja opcija nam je bila Leon, međutim, i tu nas je preduhitrila moja sestra sa malenim Leonom koji je došao na svet pre tri meseca. Sad smo na slatkim mukama, ali je već izvesno da smo našli kompromisno rešenje  –  objasnila je kreatorka i otkrila koje ime će dobiti mališan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on May 12, 2020 at 11:20am PDT


– Sin će se zvati Leo. Ime je nastalo og grčkog Leon, što znači lav, a simbol je hrabrosti i snage – rekla je Biljana za magazin  "Gloria".

 Emili nasledila tatine gene

Modna kreatorka je istakla da im nije bilo važno da li će dobiti devojčicu ili dečaka jer im se želja za ćerkom ispunila 2014. godine. Prema mezimici su popustljivi, pa je Biljana jednom prilikom izjavila da  Emili ume da manipuliše, ali da će uskoro to morati da promene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Mar 26, 2020 at 2:24am PDT

Pročitajte: Biljana Tipsarević: Najsrećnija sam kada sam kreativna i produktivna

– Sprovođenje plana je u toku, a taktika se sastoji u tome što ponavljam: “Nema pregovora, nema popuštanja. Jaka si, možeš ti to.” Šalu na stranu, Emili je zaista dobro dete, nežna je, blage naravi, pažljiva i puna ljubavi prema drugima. S druge strane, mnogo je nemirna. Ponekad pomislim kako smo u jednoj devojčici dobili pet dečaka. Uopšte nije na mene, uglavnom je nasledila Jankove gene. Ne interesuju je ni lutke ni haljinice, samo lopta i da nesputano trči. I moja rođena sestra Jovana je slične prirode. Oduvek sam volela živahnu decu i da jednog dana imam ćerku kao što je moja sestra. I onda dobijem Emili, koja je Jovanina kopija, čak su isti horoskopski znak. Mnogo puta se pokazalo da izreka “pazi šta želiš, možda da ti se i ostvari” nije bez osnova – rekla je jednom prilikom za magazin Hello!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Mar 19, 2020 at 11:42am PDT


– Bitno mi je da bude kulturna i pristojna, nežna prema drugim ljudima i komunikativna. Meni su simpatični čak i njeni vragolasti nestašluci, znam da će me mnoge mame razumeti, ali onda me neki glas razuma iz najbližeg okruženja opomene da joj sve dopuštam i da bi ipak trebalo malo obuzdati njenu energiju. I tako, sad učim da treniram strogoću, pa sam često smešna samoj sebi. Stojim iza toga da decu ne treba sputavati, brzo rastu, a samo jednom u životu mogu da  budu vragolasti i nestašni – bila je iskrena Biljana.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/Marija Milenković Luka Šarac/ Instagram

Najnovije vesti