Zavirite na proslavu 50. rođendana Goce Tržan: Tu su Raša, kolege, prijatelji, ali i njeni roditelji

Zavirite na proslavu 50. rođendana Goce Tržan: Tu su Raša, kolege, prijatelji, ali i njeni roditelji

Autor: | 08/07/2024

0

Goca Tržan slavi 50. rođendan

Ne slavi se 50. rođendan svake godine. To dobro zna i Goca Tržan, koja je rešila da ovaj važan dan u svom životu, prvih pola veka, obeleži kako i dolikuje.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Instagram profil pop zvezde vrvi od storija u kojima su se nizale fotografije, čestitke, lepe želje, a za trenutke za pamćenje „zadužena je" proslava, koja se upravo odvija na jednom beogradskom splavu.

Pročitajte: Ćerka Goce Tržan je prava lepotica, a ovih dana mami pravi društvo na drugom kraju sveta

Slavljenica je stigla u maloj crnoj haljini, koja joj toliko dobro stoji da su tih 50 svećica na torti zaista samo broj. Došla je sa suprugom Rašom Novakovićem, čiju ruku nije ispuštala dok nije ušla na splav.

Ispred su, naravno, spremno čekali predstavnici medija, koji su imali i jedinstvenu priliku da slikaju Gocine roditelje, Antona i Rozu Tržan.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Bili su nasmejani, spremni za ćerkino veliko veselje, a nismo mogli da ne primetimo divan buket sa roze cvećem u rukama gospodina Tržana.

Na zabavi su se okupile brojne kolege popularne pevačice. Među prvima je stigla Jelena Tomašević u ležernoj letnjoj haljini sa cvetnim printom.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Dan je vreo, ni noć neće biti mnogo svežija, a na splavu – gori vatra! Jer, gde je Goca, tu je nezaboravna žurka, a verovatno će u nekom trenutku i zapevati gostima.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Nešto kasnije, kada se već mrak spustio na grad, stigla je i Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Folk diva je, kao i uvek, sjajno raspoložena.

Pročitajte: Sreća je danas duplo veća! Iz porodičnog doma Goce Tržan stižu divne vesti - Kažu da kad rodiš ćerku...

Na Gocinu zabavu došla je i spisateljica i voditeljka Vesna Dedić, u elegantnoj crnoj haljini.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti