Dirljiv gest za voljenu: Kakvo je iznenađenje Evi Longoriji pripremio suprug za godišnjicu braka

Dirljiv gest za voljenu: Kakvo je iznenađenje Evi Longoriji pripremio suprug za godišnjicu braka

Autor: | 25/05/2020

0

Posle dva braka koji su se neslavno završili, glumica Eva Longorija, zvezda serije “Očajne domaćice”, ljubav svog života pronašla je u meksičkom biznismenu Hoseu Antoniju Bastonu. Glumica ne skriva da je u suprugu pronašla ono za čim je tragala čitavog života:

 ̶  Kada smo se upoznali, pomislila sam da je on najzgodniji muškarac koga sam ikada videla. Ima harizmu, šarm, sladak je i duhovit. On je prvi muškarac sa kojim sam izlazila, a da je bio situiran, odrastao i samostalan i lepo je biti pored takve osobe.

Romantično iznenađenje za četvrtu godišnjicu braka

Pročitajte: Eva Longorija blista - Savršena figura nakon dva meseca od porođaja

Da je s vremenom njihova ljubav sve jača meksički biznismen pokazao je tako što je dragoj supruzi priredio romantično iznenađenje za četvrtu godišnjicu braka. Brižni Meksikanac je u njihov luksuzni dom u Los Anđelesu doveo muzičare koji su na improvizovanoj pozornici u dvorištu pripremili pravi spektakl.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on May 21, 2020 at 6:12pm PDT

Bajkovito venčanje u Meksiku

Posle pet meseci vereničkog staža, Eva se za predsednika „Televise“ Hosea Pepea Antonija Bastona udala u maju 2016. godine. Nosila je čak tri venčanice koje je za nju kreirala najbolja prijateljica, dizajnerka Viktorija Bekam.

Osim Viktorije i Dejvida Bekama, u svatovima su bili i Melani Grifit i Riki Martin, a Evina koleginica iz „Očajnih domaćica“ Vanesa Vilijams mladencima je otpevala „Sačuvaj najbolje za kraj“.

Pročitajte: Eva Longorija zaspala pred snimanje - Mnogo je teško napraviti ljudsko biće, samo mi se spava! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Apr 13, 2018 at 11:23am PDT

Sin Santjago kruna velike ljubavi

Glumica latino porekla prvi put je u 43. godini postala mama! Longorija i njen suprug Hose Antonio Baston dobili su dečaka u junu 2018. Sin je njenom životu doneo poseban smisao. Eva nikada nije skrivala da je oduvek želela da postane majka. Brojne prijateljice su joj govorile da je stara za rađanje, da je to rizik u 44. godini, ali nije ih poslušala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on May 24, 2020 at 11:29am PDT

Pročitajte:  Eva Longorija poručila suprugu -Nadam se da ću idućih 50 godina provesti kraj tebe u smehu i uživanju

Glumičin suprug Pepe Baston iz prvog braka ima troje dece – kćerke Marijanu i Nataliju i sina Hosea. Sa njima je Longorija izgradila sjajan odnos, pa je često govorila da ona i suprug već imaju troje dece i da sada čekaju četvrto. Mada nije skrivala ni sa koliko emocija iščekuje svoj prvi porođaj.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti