Evo kako danas izgleda Fikret iz serije “Kad lišće pada” i zbog čega ugledna glumica tu ulogu smatra prokletstvom

Evo kako danas izgleda Fikret iz serije “Kad lišće pada” i zbog čega ugledna glumica tu ulogu smatra prokletstvom

Autor: | 14/06/2024

0

Glumica Benu Jildirimlar danas izgleda ovako

Poslednjih godina turske telenovele uspele su da otmu popularnost latino sapunicama, a među najgledanijima na ovim prostorima bila je serija “Kad lišće pada”. Prva epizoda emitovana je 2006. godine. Trajala je do 2010, a i danas se često reprizira.

Međutim, jednoj od glavnih protagonistkinja, koja je igrala Fikret, to se baš i ne dopada. Glumica Benu Jildirimlar smatra da je ta uloga za nju na neki način bila prokletstvo.

Profimedia

 

- Stvarno cenim ljubav koju mi publika pruža zahvaljujući Fikret. Međutim, smeta mi što se serija toliko reprizira jer ljudi onda stiču utisak da mogu da glumim samo nju, pa mi producenti i ne nude drugačije uloge - rekla je Benu u nedavnom intervjuu.

Pročitajte: Udahnite duboko - Ovako danas izgleda čuvena Kasandra, koja uskoro ponovo dolazi u Srbiju

Ipak, uspešno je nastupala i u drugim projektima, možda baš sapunici “Kad lišće pada”.

Promo

 

Iako prilično zauzeta, glumica odlično balansira između profesionalnog i privatnog života. Od 1995. godine je u braku sa kolegom Bulentom Eminom Jararom. Imaju ćerku Adu koja studira glumu u inostranstvu.

Na pitanje da li postoji nešto zbog čega se kaje cenjena umetnica, koja će u novembru napuniti 55 godina, iskreno je odgovorila:

Instagram

 

- Bila sam srećno dete, udala sam se za čoveka koga volim, radim posao koji volim, postala sam majka... Tako da nemam zbog čega da žalim. Život ne traje dovoljno dugo da bismo imali vremena za kajanje.

Pročitajte: Smršala je 12 kilograma, a nije angažovala nutricionistu - Dijeta Fahrije Evdžen ekspresno topi višak

- Uživala sam, i uživam, u svakoj etapi svog života. I kao devojčica, i kao glumica, i kao majka, i kao supruga - istakla je Benu, koja slobodno vreme najviše voli da provodi u kuhinji, a aktivna je i na Instagramu, gde, između ostalog, možete da vidite kako danas izgleda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti