A tamo ju je sačekao ON: Nataša Bekvalac blista od sreće na omiljenoj letnjoj destinaciji

A tamo ju je sačekao ON: Nataša Bekvalac blista od sreće na omiljenoj letnjoj destinaciji

Autor: | 12/06/2024

0

Nataša Bekvalac na Ibici u društvu zgodnog muškarca

Nataša Bekvalac jedva je dočekala toplu sezonu da skokne do jedne od svojih omiljenih destinacija. Pop zvezda ovih dana odmara se na mondenskoj Ibici sa odabranim društvom.

M.M./ATAImages

 

No, prethodno je fanovima zagolicala maštu, kako već ona to ume. Na Instagramu je pre nekoliko dana pokazala razglednicu sa romantičnom porukom: „Moj Nale, jedva te čekam na Ibici. Zauvek tvoj, M.“

Ko li je taj misteriozni M koji je čeka na lepom španskom ostrvu?...

Pročitajte: Nataši Bekvalac je srce puno - Katja ima 6 godina, a ovo je njena prva ljubav

Pošto se pri vrhu pisma vidi logo brenda „Mihano Momosa“, mnogi su zaključili da je u pitanju njen prijatelj, dizajner Mihailo Anušić, koji stoji iza ove uspešne modne kuće.

Instagram screenshot

 

Nataša je na Ibicu stigla sa sestrom Kristinom i prijateljima. Na snimku pored kluba na plaži, gde se očigledno sjajno provode, videli smo koliko je jaka sestrinska ljubav, a onda nas je zaintrigiralo - nešto drugo.

Pošto je na većini fotografija imala isti plavi komplet, lako smo je prepoznali i na slici gde se vidi kako sedi pored tajanstvenog muškarca.

Instagram screenshot

 

Drže se za ruke, a uz ovaj prizor Nataša je na Insta storiju ostavila samo jednu reč, napisanu velikim slovima – ljubav. Dovoljno da se svi zapitaju šta se dešava.

Pročitajte: U Beogradu čist luksuz, ali u Čeneju je raj - Vikendica Nataše Bekvalac je kao iz najlepše bajke

Zanosna Novosađanka vezana je za ovo ostrvo i posećuje ga kad god joj se ukaže prilika. Svojevremeno je na Ibici snimala spot, a izgovorila jedno od svojih sudbonosnih „da“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Najnovije vesti