Darko Lazić otkrio IME devojčice, posle Lorene i Alekseja stiže...

Darko Lazić otkrio IME devojčice, posle Lorene i Alekseja stiže...

Autor: | 11/06/2024

0

Darko i Katarina Lazić čekaju dete! Poznati par je nedavno u rodnom Brestaču, pred porodicom i prijateljima, organizovao slavlje na kome su otkrili pol bebe na način kakav je danas sve više popularan.

Ata Images

 

- Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu, pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali.

Presrećan sam što ću postati tata - rekao je Darko za "Blic". Dok je Kaća sa osmehom na licu dodala:

- Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija još jednog člana, kao krunu naše ljubavi.

To će biti njihovo prvo dete, a pevačevo treće. On iz braka sa Anom Sević ima ćerku, a u vanbračnoj zajednici s Marinom Gagić dobio je sina.

Sada je pevač otkrio i kako će se zvati devojčica.

Pročitajte: Stomačić je tu, a otkriven i pol bebe - Darko i Katarina na veličanstven način slavili u Brestaču

- Kaća i ja smo pričali o tome i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako milo. Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna - rekao je pevač za emisiju "Ekskluziv".

Značenje imena Srna

Ime Srna simbolizuje osobu koja je stidljiva i veoma ranjiva, te je zbog nedostatka agresivnosti shvaćena kao simbol naših instinktivnih moći.

Poreklo imena Srna i dalje nije poznato, ali se veruje da potiče iz naroda koji je izmislio reč "srna", ali je to takođe nepoznanica.

Instagram/Darko Lazić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images