Sreća nikad veća nakon 10 godina ljubavi! Dvostruko slavlje u domu Kristine Radenković

Sreća nikad veća nakon 10 godina ljubavi! Dvostruko slavlje u domu Kristine Radenković

Autor: | 11/06/2024

0

Kristina Radenković danas ima dva razloga za slavlje!

U domu naše poznate voditeljke i njenog izabranika Nikole caruju ljubav i zabava. Ćerka Tara i sin Rogan danas će uživati u rođendanskoj atmosferi s obzirom na to da je Nikoli danas divan dan.

krisradenkovic/instagram

 

Osim rođendana porodica slavne voditeljke ima još jedan razlog za slavlje.

Naime, Nikola i Kristina upoznali su se pre tačno 10 godina, kada se davne 2014. godine rodila ljubav na prvi pogled.

Voditeljka se sada na društvenim mrežama javno obratila suprugu sa prelepom čestitkom uz koju je išla fotografija sa romantičnog putovanja.

Pročitajte: Farmerke, sako i patike - Urbani stajling Kristine Radenković koji će vas inspirisati

Podsetimo, Kristina i Nikola, koji se uspešno bavi advokaturom, imaju izuzetno lep i skladan odnos. 

U medijima se nikada nisu pojavili u punom porodičnom sastavu, niti su dozvolili da javnost zaviri iza vrata porodičnog doma. Ipak, detalji njihovog upoznavanja, koji neodoljivo podsećaju na zaplet neke filmske romanse, nisu ostali nepoznati.

krisradenkovic/instagram

 

‒ Tog dana ranije sam završila čas francuskog jezika i izvela pse u šetnju. Jedan od njih bio je pušten sa povoca i na povratku kući potrčao je za mačkom, kada ga je udario automobil.

Nikola, koji je tragao za svojim ljubimcem koga je izgubio prethodnog dana, naišao je baš u tom trenutku i pritrčao u pomoć.

Pročitajte: Nepregledno imanje sa bazenom - Pogledajte kako izgleda prelepa porodična kuća Kristine Radenković na Fruškoj gori FOTO

Tada uopšte nije trebalo da bude u Srbiji, a kamoli ispred moje zgrade, ali sudbina je umešala prste i nas dvoje smo se upoznali.

Da je neko od nas dvoje samo minut ranije prošao tim putem, ne bismo se sreli. Volimo da se šalimo da su nas naši ljubimci spojili ‒ ispričala je svojevremeno Kristina za HELLO!.

Dan kasnije pozvala je Nikolu da vidi da li je pronašao svog pinča, usledio je odlazak na večeru i od tada se više nisu razdvajali.

Da su u vezi, javnost je saznala zahvaljujući Kristininoj mami, koja je njihovu zajedničku sliku sa putovanja objavila na Fejsbuku.

F.S./ATAImages

 

‒ Kada sam je pitala zašto je to uradila, odgovorila je: „A zašto ne, pogledaj kako ste lepi“. U roku od 24 časa telefon mi se usijao od poziva ‒ pričala je voditeljka kviza „Slagalica“.

Činjenica da je Nikola mlađi pet godina nikada im nije predstavljala problem.

‒ Ne osećam tu razliku jer se, na prvom mestu, osećam nezrelo za svoje godine, dok je, s druge strane, on zreliji i trezveniji u nekim postupcima i situacijama.

Normalan je, pametan i stabilan. Mislim da je onaj odozgo rekao: „Više se nećete ovako sresti, daj da vas spojimo“.

Jednostavno smo „kliknuli“ i kockice su se složile ‒ istakla je Kristina Radenković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti