Pre svih plastičnih operacija: Ovako je Dušica Jakovljević izgledala na maturi, ni majka je ne bi prepoznala

Pre svih plastičnih operacija: Ovako je Dušica Jakovljević izgledala na maturi, ni majka je ne bi prepoznala

Autor: | 10/06/2024

0

Dušica Jakovljević na maturskoj večeri neprepoznatljiva

Ovih dana nižu se slike sa mature. Neki završavaju školu, a neki slave jubileje – desetogodišnjice, dvadesetogodišnjice, i tako dalje, otkrivajući koliko su se, i da li su se uopšte, promenili za sve to vreme.

Društvene mreže vrve od prizora sa slavlja i starih/novih fotografija. Jednom prilikom i Dušica Jakovljević je pokazala kako je izgledala te važne večeri.

M.M./ATA Images

 

- Pohađala sam Treću beogradsku gimnaziju i pamtim taj divan period kao da se juče desio. Na maturu sam išla sa drugom iz klupe Nemanjom – otkrila je voditeljka.

Pročitajte: Topli dom za koji se vredi boriti - Ovde živi Dušica Jakovljević, kupovina stana i dalje neostvarena želja

Na maturskoj večeri nosila je kratku haljinu otvorenih ramena i bila je sasvim drugačija nego danas. Možda je ne biste ni prepoznali da vam nismo rekli ko je na slici.

Privatna arhiva

 

No, tako je popularno TV lice izgledalo pre svih plastičnih operacija. Dušica je bez ustezanja govorila o estetskim korekcijama koje je uradila.

Pročitajte: Botoks, fileri, silikoni... Dušica Jakovljević uradila novu operaciju na licu, pogledajte kako sada izgleda

- Ja se sa svojim licem poigravam, ja to mogu! Radila sam podbradak, nos, ruke. Imam 43 godine, dvoje dece, dugu karijeru… Sada sam odlučila da radim na sebi jer imam mogućnosti – rekla je prošle jeseni gostujući kod Sanje Marinković.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images