Glumac Momčilo Otašević postaće otac po drugi put

Glumac Momčilo Otašević postaće otac po drugi put

Autor: | 03/06/2020

0

Glumac Momčilo Otašević i njegova supruga Jelena Perčin očekuju prinovu. Bračni par je potvrdio da će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana i da će dobiti sina. Jelena iz prvog braka ima ćerku Lotu, a ona i Momčilo imaju i preslatku ćerkicu Mašu, koja će uskoro napuniti dve godine.

Momčilo Otašević već neko vreme je bio odvojen od porodice budući da trenutno radi na snimanju serije „Drugo ime ljubavi“ za televiziju „Nova S“. Za hrvatsko izdanje magazina „Gloria“ naveo je da mu je vreme koje je tokom izolacije proveo sa Jelenom neprocenjivo jer u karantinu su i saznali radosne vesti.

Pročitajte: Momčilo Otašević - Otkad sam oženjen Jelenom i otkad imamo Mašu, lepše se budim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on Jan 30, 2018 at 2:08am PST

Glumac Momčilo Otašević ‒ Ljubav mi je promenila život

Otkako je Jelena ušla u život popularnog glumca, sve se promenilo, a njih dvoje uživaju i u prekrasnim devojčicama Maši i Tote. Podsećamo da se ova ljubavna priča izrodila iz trogodišnjeg prijateljstva, koje je paru poslužilo da se uveri u ispravnost svog izbora.

– Kada sam u svoja četiri zida, sa porodicom, malo toga može da me izbaci iz ravnoteže ‒ rekao je u intervjuu za magazin „Hello!“.

Pročitajte: Momčilo Otašević presrećan - Osećam se fenomenalno sada kao oženjen čovek!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina (@style_by_cattleya) on May 21, 2018 at 9:12am PDT

Sigurna sam da nema žene koju ne bi raznežile vaše reči: „Iz ljubavi možeš da napraviš bukvalno sve. Iz ljubavi sam, u celom ludilu od posla, znao da dođem u Zagreb na sat, da se vidim sa Jelenom, pa da se vratim u neku drugu zemlju da radim.“ Iz koje ste zemlje dolazili?

– Stalno sam bio na relaciji Srbija – Crna Gora – Hrvatska – Slovenija. Sećam se da sam u vreme kad sam vodio kviz „Super ljudi“ završio snimanje u 11 uveče. Odmah sam krenuo u Zagreb, a onda sam nekoliko sati čekao ispred zgrade da se Jelena probudi jer je isključila telefon. Ulaz u zgradu bio je iz dvorišta, pa nisam mogao da dođem do interfona. Šetao sam se Zagrebom dok nije uključila mobilni, potom smo proveli nekoliko sati, a onda sam se vratio u Beograd da nastavim snimanje. Nama to nije bilo ništa specijalno jer je sličnih situacija bilo mnogo.

Pročitajte: Momčilo Otašević - Emotivna ispunjenost je uvek važna, jer šta je čovek bez toga?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on Sep 8, 2017 at 3:43pm PDT

Glumac Momčilo Otašević uživa u ulozi oca

Uvek ste govorili da želite da budete bar upola dobar otac kao što je vama vaš, pa da se s pravom kaže da ste sjajni u toj ulozi. Da li sada, kada znate kako je to, mislite da je lako biti tako dobar tata?

– Nije lako, ali je lepo. Srećan sam i zadovoljan. Čim se Maša rodila, rekao sam da se čoveku u tom trenutku promene prioriteti. A sada dodajem da se promeni i način života i razmišljanja. Oduvek sam hteo da postanem otac. Evo, dok nas dvoje pričamo, gledam Mašu kako „jede“ svoje prstiće. Nekad je posmatram kad se udubi u misli, koje mi ne možemo da dokučimo, a nekad se pitam kako je već sada tako stabilna i spretna. Iako je mala, po kući vozi trotinet bez ikakvih problema.

Sada kada će postati otac i jednog malog dečaka odgovornost postaje veća jer je pred njim zadatak da malom dečaku postane pravi uzor. Kada dobije sina, verujemo da će postati pravi džentlmen i zajedno sa ocem biti zaštitnički nastrojen prema majci i sestrama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tv Nova, instagram

Pročitajte još