Kseniju svi znate, ali ne i Andreu: Druga ćerka Nenada Kneževića Kneza uopšte ne liči na sestru

Kseniju svi znate, ali ne i Andreu: Druga ćerka Nenada Kneževića Kneza uopšte ne liči na sestru

Autor: | 25/05/2024

0

Nenad Knežević Knez posvećen je otac svojim ćerkama - starijoj Kseniji i mlađoj Andrei. Dok je javnost dobro upoznala popularnu "uraganku" o Andrei se ne zna mnogo toga.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ćerka Nenada Kneževića Kneza i te kako podseća sa svoju stariju sestru Kseniju, ima 22 godine i ne eksponira se u javnosti sudeći po tome da nije javna ličnost.

Ćerka Nenada Kneževića Kneza izrasla je u pravu lepoticu

Ipak, Andrea je aktivna na društvenim mrežama, gde neretko objavljuje interesantne fotografije koje privlače dosta pažnje. Ona je stasala u pravu mladu damu, koja je umetnička duša, što se najbolje vidi kroz njene fotografije koje postavlja na Instagram.

Ponosni tata Nenad svojevremeno je ispričao kakav odnos ima sa obe ćerke, koje obaveze moraju da ispunjavaju, kao i šta moraju da poštuju.

 

 

- Uvek sam ih podržavao u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao sva deca, ali su i veoma odgovorne.

Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god… samo da mi kažu: “Tu smo. Dobro smo”.

Pročitajte: Jedna od najlepših Beograđanki, na svadbi su im pokrali sve poklone - Prva Knezova supruga danas izgleda nestvarno (foto)

Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane.

A ja sam im podrška u svemu što rade.

One prate neke svoje instinkte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam - ispričao je jednom prilikom Knez za Story.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images