Ovo je prava istina o mojoj vezi sa Ninom! Vesna Zmijanac: Imao je neke svoje bubice, a to sa njim...

Ovo je prava istina o mojoj vezi sa Ninom! Vesna Zmijanac: Imao je neke svoje bubice, a to sa njim...

Autor: | 24/05/2024

0

Osamdesetih godina Vesna Zmijanac važila je za pravu femme fatale ovdašnje estrade. Za njom su “sekli vene” i “lomili noge” kako fanovi, tako i mnogi poznati muškarci sa titulom moćnika.

Dušan Petrović

 

Svojevremeno se pričalo da je folk zvezda bila i u vezi sa kolegom Ninom Rešićem. Tako je bar rekla njegova bivša devojka, koja ih je, navodno, uhvatila na delu.

I Ninova ćerka Sanda otkrila je da je Vesna bila velika ljubav njenog pokojnog oca. A šta kaže slavna pevačica na to?

– Pa ne znam, jesam valjda, ako oni tako kažu. Mi smo se družili, nije tu bilo ničeg intimnog. Volela sam sa njim da se družim, on je bio dobar pevač. Imao je neke svoje bubice, ali bio je drag. On je bio jedan drag dečko.

Pročitajte: Onom koji me je zvao Veco - Ljubav Vesne Zmijanac i moćnog političara bila je javna tajna, isplivalo svedočanstvo fatalne veze

Na pitanje zašto ga nije pomenula u biografiji “Kad zamirišu jorgovani”, u kojoj je pisala o muškarcima koji su obeležili njen život, Vesna je ovako odgovorila:

– Mnoge nisam pomenula. Pomenula sam ozbiljne veze, a to sa njim nije bila baš veza.

Zoran Jakšić

 

A evo šta je Sandra Rešić odgovorila kada su je pitali da li su Nino i Vesna bili zajedno.

– Da, bili su zajedno. To je ono što je on meni rekao. Vesnu izuzetno poštujem, a njene pesme obožavam. Neke su mi čak i omiljene. Imala sam priliku da je upoznam, pa i da razmenim nekoliko intimnih poruka povodom nekih ozbiljnih pitanja, kad mi je trebao savet.

O njoj su pohvalno govorili i drugi članovi porodice. 

– Moj deda i njegova druga supruga o Vesni su uvek pričali sve najlepše: da je dobar čovek i pravi laf – rekla je Sandra.

Pa, sad... Veza, ili “ne baš veza”, kako je to opisala Vesna...

Matija Stanisavljević/ATAImages, Youtube screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.P./ATAImages, Zoran Jakšić