Gospodin sa manirima i milionima: Velika ljubav Anabele Atijas bio je bogati naslednik porodice Karić

Gospodin sa manirima i milionima: Velika ljubav Anabele Atijas bio je bogati naslednik porodice Karić

Autor: | 20/05/2024

0

„Srećna sam u vezi kao nikad pre“, tvrdila je Anabela Atijas 2011. godine. Te reči nisu se odnosile ni na Gagija Đoganija, ni na Andreja Atijasa, muškarce sa kojima se venčala. Nisu bile posvećene ni manekenu Mladenu Raduloviću, čiji je verenički prsten nosila.

Mirko Tabašević

 

Tog leta pevačica je bila zaljubljena u Aleksandra Sašu Nedeljkovića, sina Olivere Nedeljković, rođene sestre Bogoljuba Karića. Upoznala ih je Sašina sestra Gorica, sa kojom se Anabela družila.

Pročitajte: Omiljena članica porodice Karić boluje od teške bolesti, najmiliji je oduševili za rođendan VIDEO

Tri nedelje od početka romanse Anabela je bila ubeđena da je u sedam godina mlađem izabraniku pronašla čoveka svog života.

‒ Moram priznati da sam mnogo zaljubljena i da uživam u vezi. Saša je pravi gospodin sa predivnim manirima. Lepo je vaspitan, nežan, pažljiv i zaštitnički nastrojen. O njemu mogu da kažem sve najlepše.

Arhiva HELLO!

 

Navode pojedinih medija da je sa dečkom raskinula čim se on vratio u Moskvu, grad u kome živi i radi, Anabela je komentarisala:

‒ Ne krivim one koji su objavili da smo raskinuli, već osobe koje to plasiraju, jer ih neistine o meni čine srećnim. Ako im je zaista lepše zbog toga, puštam ih neka pričaju. Nemam vremena da se time bavim.

Arhiva HELLO!

 

Paralelno sa pričama o razlazu moglo se čuti da se par verio.

‒ To je bila naša interna šala ‒ objasnila je Anabela.

‒ Slučajno smo na Fejsbuku oboje promenili status u „engaged“, a kada smo čuli reakcije na to što smo se navodno verili, bilo nam je simpatično. Uopšte nije loše razmišljati pozitivno i prizivati nešto lepo kao što je veridba. Sve u životu radim po osećaju i nije isključeno da će se i to desiti.

Zabranjeno preuzimanje celog ili delova teksta bez navođenja i linkovanja izvora u skladu sa propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti