Tata bi bio ponosan: Najstariji sin Siniše Mihajlovića podelio najlepše vesti, čestitamo!

Tata bi bio ponosan: Najstariji sin Siniše Mihajlovića podelio najlepše vesti, čestitamo!

Autor: | 19/05/2024

0

Najstariji sin Siniše Mihajlovića postao trener Bolonje

U braku sa lepom Italijankom Arijanom Rapaćoni Siniša Mihajlović dobio je petoro dece, koja čine sve da ga učine ponosnim, iako fizički više nije s njima.

Mlađa ćerka Virdžinija uskoro će ponovo postati mama, a sada iz njihovog porodičnog doma u Rimu stiže još jedna prelepa vest.

Profimedia

 

Kako prenosi prestižni list Corriere dello Sport, Miroslav Mihajlović postao je trener Bolonje. Veliku čast ukazali su mu čelnici tima koji je njegov otac vodio skoro do poslednjeg daha.

Pročitajte: Najstariji sin Siniše Mihajlovića slavi rođendan - Italijanke otkidaju za lepim Miroslavom

Najstariji sin Siniše Mihajlovića obavljaće funkciju pomoćnog trenera u mlađim kategorijama kluba, za igrače od 15 i 16 godina.

Informacija je u Italiji pobudila toliku pažnju da se našla i na naslovnoj strani subotnjeg izdanja pomenutih novina.

Instagram @miromiha

 

Mihin naslednik, koji će uskoro proslaviti 24. rođendan, visok je i naočit, pa nije ni čudo što mu je uvek za petama armija obožavateljki.

Arijana je nedavno objavila fotografiju iz porodilišta kada je na svet donela svoje prvo dete, a porođaju je prisustvovao i Siniša. Verujemo da u ovim trenucima niko nije ponosniji od majke.

 

 

Iako je jedno vreme išao stopama slavnog oca i ozbiljno se bavio fudbalom, čak igrao za Lacio, Miroslav je na kraju odustao od sportske karijere i posvetio se školovanju.

Pročitajte: Ćerka Siniše Mihajlovića čeka drugo dete, poznat je i pol, a ime će vas dovesti do suza

Stekao je trenersku licencu za rad sa omladinskim selekcijama, a njegov talenat prepoznao je stručni štab Bolonje i pozvao ga u svoje redove. Veliki san se ostvario. Da samo Miha može ovo da vidi...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Emilio Andreoli/Getty Images