Njegove slike nećete naći na Instagramu: Muž Jelene Kostov je zgodni žandarm

Njegove slike nećete naći na Instagramu: Muž Jelene Kostov je zgodni žandarm

Autor: | 17/05/2024

0

Muž Jelene Kostov ne voli da se eksponira u javnosti

Pevačica Jelena Kostov strogo čuva privatni život od očiju javnosti. Porodični mir i harmoniju ne bi menjala ni za šta na svetu, a i zašto bi kada je srećna uz svog zgodnog supruga i dvoje dece.

Instagram Jelena Kostov

 

“Sve o čemu sam maštala držim u zagrljaju”, napisala je jednom prilikom uz dirljivu fotografiju na Instagramu, na kojoj nasmejana čvrsto u naručju drži sina i ćerku.

Pročitajte: Zimska magija Jelene Kostov na Goliji - Luksuzniju i topliju vikendicu nećete videti

Lepa pevačica uspešno maršira na dva fronta, a čim siđe sa scene, žuri kući, onima koje najviše voli.

S kojim srećnikom je u braku, pitaju se mnogi pripadnici jačeg pola. Muž Jelene Kostov ne voli da se eksponira, a jedan od razloga je i to što se bavi specifičnom profesijom.

Instagram Jelena Kostov

 

Zove se Miljan Vuković i pripadnik je žandarmerije. Jelena retko objavljuje zajedničke slike, ali na jednoj smo uspeli da ga vidimo bez majice. Ima tetovažu na grudima, atletski je građen i - bezobrazno zgodan!

Kako su mediji pisali, Jelenu je zaprosio na njen 31. rođendan, 2014. godine, tako što joj je umesto poklona dao čašu šampanjca u kojoj se nalazio dijamantski prsten.

Instagram Jelena Kostov

 

Venčali su se, ali svadbu nikad nisu napravili, što je takođe bila Miljanova želja. Pre venčanja zabavljali su se tri godine. 

Jelena je svojevremeno otkrila zbog čega je njen suprug misterija za javnost i medije.

Instagram Jelena Kostov

 

- Rekao mi je da od njega mogu da tražim apsolutno sve što poželim, ali nikada ne želi da se eksponira, jer me voli zato što sam to što jesam, a ne zato što se bavim pevanjem.

Pročitajte: 40 godina, dvoje dece i 300 grama čokolade na dan. Ovo je tajna zavidne linije Jelene Kostov

Gnezdo su svili u raskošnom stanu u mirnom naselju s pogledom na Avalski toranj. Pre sedam godina dobili su sina Miliju, a u septembru 2022. pridružila im se devojčica kojoj su dali ime Mila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram Jelena Kostov

Slične Vesti