Zgodan, lep, uspešan: Ovo je sin voditeljke Duške Vučinić, koji je odabrao potpuno drugačiju profesiju

Zgodan, lep, uspešan: Ovo je sin voditeljke Duške Vučinić, koji je odabrao potpuno drugačiju profesiju

Autor: | 15/05/2024

0

Sin Duške Vučinić je zgodni pilot

Svake godine u maju ceo kontinent živi za najveće muzičko takmičenje zabavnih nota, a to je i vreme koje, kada je o televiziji reč, pripada - Duški Vučinić.  

Popularna voditeljka na neki način je i zaštitno lice, odnosno glas, Pesme Evrovizije. Fanovi festivala uvek jedva čekaju da čuju njene komentare, a i ovog puta je uspela da nas nasmeje i zabavi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ne čitam i ne pratim šta se o meni piše, ali mi bliski ljudi uz osmeh ponešto prenesu. Ima tu raznih duhovitih komentara i slika, i to je potpuno u redu, meni je simpatično - ispričala je svojevremeno za Hello!.

Pročitajte: Apsolutna kraljica Evrovizije, čije komentare obožavamo - Životna priča Duške Vučinić je neverovatna

Euforija oko Evrovizije dođe i prođe, ali Duška ostaje, primetio je neko u šali.

Televizija je njena profesija, ali se, s druge strane, članovi njene porodice ne pojavljuju pred kamerama. Privatni život čuva daleko od očiju javnosti, međutim, zgodnog sina više ne može da sakrije.

 

 

Aleksu, koji ima 24 godine, dobila je u drugom braku, sa Srđanom Lučićem. Kako je jednom prilikom otkrila, on završava školovanje na pilotskoj akademiji.

Pročitajte: Nijedan osvojen bod - Ovo je najlošiji plasman naše zemlje u istoriji Pesme Evrovizije

Osim činjenice da je pravi dasa, sin Duške Vučinić je i jedan ozbiljan mladi čovek, koji očigledno ne voli da se eksponira. No, nekoliko puta smo mu ušli u trag zahvaljujući maminom Instagramu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.P./ATAImages