Nikola Rađen se slomio pred kamerama: Šest godina nisam pričao s majkom, jedva sam joj oprostio

Nikola Rađen se slomio pred kamerama: Šest godina nisam pričao s majkom, jedva sam joj oprostio

Autor: | 09/05/2024

0

Nikola Rađen retko otvara dušu, pogotovo za javnost. Privatan život ne voli da eksponira, mada je opšte poznato da je do 2019. bio u braku sa pevačicom Anom Kokić, sa kojom je dobio dve ćerke, kao i da je pre dve godine pred oltar odveo Milicu Ristić i ponovo postao otac.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Gostujući u emisiji “Pretres” na Hype televiziji, proslavljeni vaterpolista između ostalog je priznao da danas možda ne bi bio toliko dobar otac da nije imao turbulentno detinjstvo.

Odrastao je sa bratom Nemanjom na selu kod babe i dede nakon što su im se roditelji razveli.

Pročitajte: Krio ga je punih 30 godina - Ovo je rođeni brat Nikole Rađena koji živi na drugom kontinentu

– Na moju i Nemanjinu veliku žalost desio se razvod koji nam je teško pao, jer nam nije bilo objašnjeno šta se dogodilo. Nametnut nam je novi život gde smo bili usmereni na babu i dedu sa majčine strane. Oni su nam bili roditeljske figure – rekao je Nikola.

Mateja Stanisavljević/ATAImages

 

Otkrio je i da im je majka Ljiljana branila da viđaju oca, pa je sa bratom odlazio u Sombor gde su se krišom nalazili sa njim. On je u međuvremenu preminuo. Jednom prilikom Rađen je ispričao da su smrt oca i razvod dve najbolnije epizode u njegovom životu. Sa majkom nije razgovarao šest godina, ali na kraju joj je, najviše zbog brata, sve oprostio.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti