Nekad fatalna Rubi, danas baka... Verovali ili ne, ovako sada izgleda glumica Barbara Mori

Nekad fatalna Rubi, danas baka... Verovali ili ne, ovako sada izgleda glumica Barbara Mori

Autor: | 09/05/2024

0

Glumica Barbara Mori danas izgleda neverovatno

Invazija latinoameričkih sapunica, koja je počela devedesetih godina prošlog veka, ostavila je dubok trag u ovdašnjem televizijskom etru. Kasandra je do danas ostala neprikosnovena, ali pamtimo i Ljovisnu, Esmeraldu, Rosu Salvahe, Marisol, a bila je tu i lepa Rubi.

Televisa promo

 

Svi su bili očarani jedinstvenom lepotom Barbare Mori, meksičke glumice zanimljivog etničkog miksa.

Rođena je u Urugvaju, ali vuče korene iz Japana, Libana i Baskije. U februaru je proslavila 48. rođendan, ali izgleda kao da je “Rubi” juče snimana.

Pročitajte: Sećate li se sapunice Divlja ruža? Čuvena Rosa Salvahe danas ima 71 godinu i potpuno je seda

Karijeru je počela kao manekenka, da bi s vremenom njen talenat za glumu došao do izražaja, prvo u reklamama, a vrlo brzo i u serijama.

“Rubi” je počela da se snima 2004, ali pre nje je već zaplovila vodama telenovela. U prvoj se pojavila 1997. godine.

Televisa promo

 

Rubi je Barbari Mori donela internacionalnu slavu, ali ona je želela da bude više od zvezde sapunskih opera. No, filmovi koje je kasnije snimala uglavnom su se prikazivali u Južnoj Americi. Uspeh kakav joj je donela “Rubi” nikad se nije ponovio.

Pročitajte: Obožavali ste je kao Ferhunde i Šah sultaniju - Ovako danas izgleda turska glumica Deniz Čakir

A pre nego što je sa popularnom serijom osvojila svet Barbara je imala zavidan roditeljski staž. Sina Serhija rodila je 1998, kada je imala 20 godina. Bila je to kruna kratke ljubavi sa kolegom Serhiom Majerom.

Iza lepe glumice je i brak koji takođe nije dugo trajao. Udala se 2016. za bejzbol igrača Keneta Reja Sigmana, a razvela već sledeće godine.

Pošto je i njen sin veoma mlad osetio čari roditeljstva, Barbara je postala baka 2016, kada je imala samo 38 godina. No, unuku voli više od svega i često se s njom slika za Instagram.

Instagram

 

Karijeru lepe meksičke glumice na duži vremenski period prekinuo je rak dojke, koji joj je dijagnostifikovan 2007. Za medije je hrabro govorila o golgoti kroz koju je tada prolazila, suočavanju sa opakom bolešću i strahovima.

Srećom, uspešno se oporavila i nastavila da uživa u životu, što vidimo i na njenim fotografijama na društvenim mrežama. Mnogi primećuju i da sada izgleda bolje nego u vreme najveće popularnosti.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Televisa promo