Džunior Džek je daleka prošlost: Kaja i Mateo zaljubljeni i srećni (foto)

Džunior Džek je daleka prošlost: Kaja i Mateo zaljubljeni i srećni (foto)

Autor: | 12/06/2020

0

Dečko Kaje Ostojić upravo je razlog širokog osmeha na njenom licu. Šuškalo se da je hrvatski fudbaler Mateo Pavlović osvojio srce lepe pevačice još prošlog leta, ali je ona zvanično stavila tačku na nagađanja kada su u javnosti počeli da se pojavljuju zajedno.

Kaja i njen dečko prvi put su se zvanično pojavili nedavno, na nastupu Ane Nikolić, povodom otvaranja letnje sezone u jednom beogradskom restoranu. Njih dvoje su i sinoć uživali u ludom provodu, a pevačica nikad nije izgledala srećnije.

Pročitajte: Katarina Kaja Ostojić nakon kraha braka ima važnu poruku - Ovo je namenjeno jakim ženama! (video)

Dečko Kaje Ostojić ‒ Ljubav više nije tajna

Pevačica je nedavno stavila tačku na svoj, treći po redu, brak sa Džuniorom Džekom. Posle razvoda od bivšeg supruga, Kaja nije želela da iznosi detalje niti da govori o tome ko je kriv.

– Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se razveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli, ali više od dva meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče sakupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem: „Imam neke čireve na želucu koji će mi ostati“ ‒ rekla je prilikom gostovanja u emisiji „AmiGi Show“.

Pročitajte: Kaja Ostojić – Talentovana lepotica

Ujedno, pevačica je neko vreme bila suzdržana i u javnosti nije govorila o emotivnom životu.

– Opekla sam se zato što sam privatni život previše izlagala javnosti. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna. Ne želim više nikada da pričam o privatnom životu. To je nešto što je meni jako dragoceno ‒ dodala je.

Priče su kružile, a ona ih je potvrdila tek sada, širokim osmehom za koji je kriv njen dečko Mateo.

Kaja Ostojić izgleda bolje nego ikad

Kako su mnoge zvezde tokom karantina bile na različitim režimima ishrane i drastično promenile izgled, morali smo da primetimo da je i Kaja prilično omršala i da sada izgleda bolje nego ikada.

Pevačica je izgubila više od dvadeset kilograma, napornim radom i trudom, a za rukom joj je pošlo da u izolaciji ne nabaci koje kilo viška. Sada ponosno pozira paparacima kada se sa voljenim provodi u gradu, a neminovno je priznati da izgleda savršeno i da zrači posebnom energijom.

Pročitajte: Kaja Ostojić demantovala glasine: Sve sam zaradila sama!

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on May 4, 2020 at 6:40am PDT

Ipak, za razliku od drugih javnih ličnosti, Kaja još nije otkrila koja je tajna njene vitke linije, što nas navodi da pomislimo da je i za njenu sjajnu liniju odgovoran niko drugi do Mateo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram