Skromnost je vrlina velikih: Zdravko Čolić može da ima najskuplji sat na svetu, a odabrao je baš OVAJ

Skromnost je vrlina velikih: Zdravko Čolić može da ima najskuplji sat na svetu, a odabrao je baš OVAJ

Autor: | 29/04/2024

0

Sat Zdravka Čolića privlači pažnju

Zdravko Čolić jedna je od najvećih zvezda ovih prostora. Iako su prošle decenije otkako je prvi eskadron obožavateljki bacio u trans, njegova popularnost s vremenom ne jenjava, naprotiv.

Nebojša Babić

 

Uprkos slavi i enormnom uspehu, Čola je ostao nadasve skroman čovek, narodski.

Mogao je da ima kule i gradove, ali takav život nikad ga nije zanimao, što je svakako razlog više da ga svih ovih godina volimo nesmanjenim intenzitetom.

Pročitajte: U jeku estradnih razvoda, Zdravko Čolić - Ostavljen sam...

Vila na Dedinju je jedini luksuz koji je sebi priuštio, a da je poznato javnosti. Živi mirno, sa porodicom, ljubomorno čuvajući svoju intimu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Svako živi onako kako misli da bi trebalo. Ono što poneseš iz kuće, kao i društvo u kome si odrastao, prate te zauvek. U životu su najvažnije jednostavnost i skromnost, a bahatost i gordost su dve stvari koje treba eliminisati – rekao je Čola jednom prilikom.

Možda nema jahte i privatne avione, ali postoji jedan detalj koji mu je veoma bitan.

Iako danas imamo pametne telefone koji nam, između ostalog, u svakom trenutku govore i koliko je sati, mnogi od nas zadržali su naviku da iz kuće ne izlaze bez starog dobrog sata na ruci.

Antonio Ahel/ATAImages

 

A pošto je Zdravko džentlmen starog kova, on i vreme meri na old fashion način. Instagram stranica sat_na_ruci otkriva koji model popularni pevač najviše voli.

To je elegantan i jednostavan “TAG Heuer Carrera”, proziveden u 41-mm čeličnom kućištu i sa funkcijom hronografa. Cena – 2.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

U komentarima su se, očekivano, nizali komplimenti: „Gospodin koji se ne razmeće”, „Šmekerski, nema šta”, „Vidi se da čovek ima stila”, „Toliko para, a tolika skromnost”…

Pročitajte: Zdravko Čolić ne zaboravlja devojku koja je izvršila samoubistvo - Milici je posvetio svoju najtužniju pesmu

I zaista, Čola se nije odlučio za neki sat koji vredi čitavo bogatstvo i otkriva društveni status čim bacite pogled na njega, već za jedan takođe luksuzan švajcarski brend, osnovan daleke 1860. godine, koji u ponudi ima i skuplje modele. Ali, njemu se baš ovaj dopao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nebojša Babić

Pročitajte još

Najnovije vesti