Razvela se od kolege i nestala iz javnosti: Evo gde je Milena Pavlović

Razvela se od kolege i nestala iz javnosti: Evo gde je Milena Pavlović

Autor: | 20/04/2024

0

Milena Pavlović posle razvoda

Iako je „sezona razvoda” u punom jeku, mnoge je iznenadila informacija da su se u strogoj tajnosti rastali glumci Milena Pavlović i Milan Čučilović.

Luka Šarac, M.K./ATAImages

 

Glumačko-bračni par, koji je godinama važio za jedan od najskladnjih, upoznao se u jeku popularnosti. Milenu je proslavio film „Mi nismo anđeli”, a Milana serija „Gore-dole”.

Pročitajte: U tajnosti se i RAZVEO i OŽENIO - Ovo je nova supruga Milana Čučilovića, Milenu zamenila Jelena

Tokom dve decenije dugog braka dobili su troje dece: dve ćerke i sina. Iako su u intervjuima koje su davali govorili o porodičnom životu, nisu se zajedno pojavljivali u medijima, niti su eksponirali porodicu.

Milan Čučilović u međuvremenu se po drugi put oženio, a njegova izabranica Jelena uzela je prezime Čučilović.

„Gospodin i gospođa Čučilović”, kratko su naveli u opisu fotografije koja je tek nedavno stigla do javnosti.

 

 

Milena Pavlović se već duže vreme nije oglašavala na društvenim mrežama, a poslednje njene objave vezane su za posao. Po svemu sudeći, u ovoj životnoj fazi fokus je stavila na profesiju.

Tome u prilog govori i fotografija nastala na setu filma „Izlet”, koji je početkom aprila počeo da se snima na Dunavu, kod Novog Sada. Ovu filmsku priču potpisuje Milenin rođeni brat Nenad Pavlović, a posvećena je njihovom ocu, proslavljenom reditelju Živojinu Pavloviću.

Pročitajte: Milena Pavlović - Sa troje dece, odavno sam navikla na vanredne uslove

Ako je suditi po slici, Milena Pavlović izgleda bolje nego ikada. Uz poslovne obaveze, i u društvu brata, razvod je ostavila iza sebe.

Todor Bokan

 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Luka Šarac