Gosti su bili šokirani: Ova žena je Vladi Georgievu pred matičarem rekla NE

Gosti su bili šokirani: Ova žena je Vladi Georgievu pred matičarem rekla NE

Autor: | 18/04/2024

0

Venčanje Vlade Georgieva bilo lažno

Mnoge dame su se razočarale kada je Vlado Georgiev uplovio u mirnu ljubavnu luku. Popularni pevač oduvek je bio miljenik pripadnica lepšeg pola, a srca je lako slamao svojim šarmom, glasom i baladama.

“Jedina”, “Žena bez imena”, Sama bez ljubavi”, “Reci mi da znam”… Da li  su svi ti hitovi dobili neko drugo značenje kada je napokon sreo ljubav svog života?

Zorana Mandic/ATAImage

 

Ona se zove Milica Samardžija, mlađa je od njega 15 godina i rodila mu je dve ćerke, Sofiju i Elenu. Upoznali su se na snimanju spota za pesmu “Iskreno”, a varnice su brzo planule.

Pročitajte: Svi su sinoć gledali u nju - Vladina Milica ne želi pažnju, a ne može da prođe neprimećeno

Prvi put su zajedno uslikani tokom leta 2014. godine u Herceg Novom, međutim, ubrzo je usledio raskid. Kratak, doduše. Po povratku u Beograd, posle nekoliko meseci, počela je druga priča.

Ljubavi su dali još jednu šansu, i ispostavilo se da je odluka bila mudra.

Boško Karanović

 

Za svoj 40. rođendan Vlado je rešio da napravi “lažnu” svadbu. Kao u romantičnoj holivudskoj komediji.

Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran, goste su dočekali zajedno sa matičarkom, ali, kada je ona pitala Vladu i Milicu da li su spremni da se uzmu, oboje su odsečno rekli “ne”.

Svi su bili šokirani, efekat iznenađenja je uspeo. No, s potpisom ili ne, ova ljubav traje.

Zorana Mandic/ATAImages

 

Kako je Milica uspela da ukroti nepopravljivog zavodnika? Kantautor ne voli da priča o privatnom životu, ali jednom prilikom je govorio o ženi koja je sve promenila.

Pročitajte: Samo što je podelio srećne vesti - Vlado Georgiev sa suprugom u javnosti, svi im čestitaju

- Ne bih rekao da se ona prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važne samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miroslav Milić/ATAImages