Jovana Jakić nedavno se vratila na male ekrane, a evo kako izgleda i čime se bavi njen suprug

Jovana Jakić nedavno se vratila na male ekrane, a evo kako izgleda i čime se bavi njen suprug

Autor: | 17/04/2024

0

Suprug Jovane Jakić je IT inženjer

Jovana Jakić, čije lepo lice već više od dve decenije gledamo na malim ekranima, dugo je bila zaštitni znak emisije „Posle ručka“ na televiziji Happy, a nedavno je prešla na novo radno mesto – u studio televizije Kurir.

YouTube screenshot

 

- Trebalo mi je tri meseca da dobro razmislim kuda dalje. Na kraju, kako to često biva, dvoumljenja nije bilo. Ušla sam u predratnu zgradu iza Skupštine. Miris mi je poznat, ambijent nostalgičan, zvuk graje iz dvorišta mi dodaje spokoj. Tu sede ljudi koje nisam srela godinama.

- Našla sam ih skoro sve. Satima sam išla po zgradi i grlila se, a da sam znala, stavila bih parfem - napisala je na Instagramu u februaru, kada je otkrila odakle će nam se ubuduće javljati.

Pročitajte: U strašnoj nesreći izgubila je supruga - Voditeljka Nada Gogić više nije ista žena, ćerka joj je sve

Jovana je, kako su mnogi odavno primetili, jedna od najboljih novinarki i voditeljki takozvane stare škole.

 

 

Oni malo stariji sećaju je se sa televizija Politika, Foks, Pink, znaju da je rođaka holivudske zvezde Mile Jovović, a možda i da ju je legendarni Aleksandar Tijanić zvao “srpskom Grejs Keli”.

Tokom duge karijere susretala se sa brojnim izazovima, ali uvek je uspevala da profesionalni život uskladi sa porodičnim i da svih ovih godina vešto održava ravnotežu.

Jovana i njen suprug Damir Grgurević zajedno su već 24 godine. Ljubavni staž za svaku pohvalu u ovom današnjem vremenu kada ništa nema tendenciju da traje večno.

 

 

U jednom intervjuu za magazin HELLO!, na pitanje u čemu je njihova tajna, ovako je odgovorila:

- Tajna je u tome što ga volim. Naš prioritet su deca, a ja sam odavno rekla da bih za njim otišla na kraj sveta.

YouTube screenshot

 

Sa Damirom, IT inženjerom koga od milja zovu Dado, dobila je ćerku Luciju i sina Juga. Porodične dogodovštine i razne zanimljivosti iz života lepa voditeljka često dokumentuje na Instagramu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs YouTube screenshot