Ćerka Siniše Mihajlovića čeka drugo dete, poznat je i pol, a ime će vas dovesti do suza

Ćerka Siniše Mihajlovića čeka drugo dete, poznat je i pol, a ime će vas dovesti do suza

Autor: | 14/04/2024

0

Ćerka Siniše Mihajlovića čeka drugo dete

Ako može, negde izvan planeta, da bdi nad svojom porodicom, a oni duboko veruju da može, Siniša Mihajlović zaplakao bi od sreće i ponosa. Njegova mlađa ćerka čeka drugo dete, što su upravo preneli skoro svi relevantni italijanski mediji.

Dino Panato/Getty Images

 

Virdžinija Mihajlović, odnedavno Voljako, ponovo je u blagoslovenom stanju, a nema sumnje da se društvu za igru najviše raduje mala Violante, mezimica cele familije.

Pročitajte: Ćerka Siniše Mihajlovića se slomila pred kamerama - Sanjala sam da me tata doprati do oltara...

Sinišina udovica, Arijana, ponovo će postati baka i sigurno jedva čeka da se njihova velika porodica proširi. Posle preranog odlaska fudbalske legende deca su joj najveća uteha, a sada će dobiti još jedno unuče.

Tek ovog vikenda, pozirajući u Portofinu, ćerka Siniše Mihajlovića odlučila je da pokaže šta će se desiti za koji mesec. „Puno srce i stomak“, napisala je ispod fotografije. Vest nije mogla biti lepša.

 

 

Magazin „Chi“ među prvima je čestitao Virdžiniji i njenom suprugu, fudbaleru Alesandru Voljaku, uz romantičnu sliku pored mora.

Instagram @virgimih

 

Otkriven je i pol bebe – mladi par čeka dečaka, a ime će vas, sigurni smo, dovesti do suza.

Pročitajte: Medeni mesec - Ćerka Siniše Mihajlovića sa suprugom i ćerkom uživa na egzotičnoj destinaciji

Dečak će se zvati Leone Siniša. Leone kao lav, Siniša kao njegov deda, legendarni fudbaler koji se lavovski borio do poslednjeg časa. Čestitamo!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram @virgimih

Slične Vesti