Jakov i Jovan skaču od sreće! U dom Seke Aleksić stigla PRINOVA: Bože, kakva ljubav

Jakov i Jovan skaču od sreće! U dom Seke Aleksić stigla PRINOVA: Bože, kakva ljubav

Autor: | 11/04/2024

0

Seka Aleksić uživa na svom velikom imanju u jednom od najlepših mesta u Sremu, Staroj Pazovi. Mir, idila, luksuz na kvadrat, bašta - sve to na sasvim pristojnoj udaljenosti od centra zbivanja, Beograda.

Stanislav Zakić

 

Ako baš oseti nostalgiju za urbanim haosom, dovoljno je da sedne u automobil i stigne do centra za pola sata. No, svoj mali raj napušta samo kad mora.

U prelepoj oazi, punoj ljubavi i harmonije, koju deli sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jovanom i Jakovom, našlo se i mesta za životinje. A domaće nisu samo psi i mačke.

Pročitajte: Bila je tinejdžerka, za godinu dana se zaljubila, udala i razvela - Ovo je prvi muž Seke Aleksić

Naime, pre dve godine Seka se pohvalila da je od muža i dece dobila – kokošinjac. Bila je toliko oduševljena da je sve snimila i objavila na Instagramu.

Tada je imala deset kokošaka i dva petla. No, menadžerija se upravo uvećala, a pevačica je jedva dočekala nove stanare.

Privatna arhiva

 

Dok je sedela na zelenom “tepihu” u dvorištu, prošaranom rozikastim laticama koje su opale sa trešanja, Seki su u zagrljaj potrčala dva jagnjeta.

“Bože, kakva ljubav”, napisala je popularna pevačica uz pastoralne prizore. Jaganjci su veselo skakutali po travi, a osim ljubimca pudle i, naravno, Seke, pridošlicama su se obradovala i deca.

Instagram screenshot

 

Instagram screenshot

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva

Slične Vesti