Još jedan estradni razvod! Glumica u tajnosti rekla zbogom, a još svadbu nismo zaboravili

Još jedan estradni razvod! Glumica u tajnosti rekla zbogom, a još svadbu nismo zaboravili

Autor: | 10/04/2024

0

Razvela se Vjera Mujović

Slučajan susret i poznanstvo u avionu na letu za Mongoliju, bio je dovoljan da glumica Vjera Mujović i njen suprug Štefan Prajs ne požele da se razdvoje.

Milan Maricic/ATAImages

 

Samo nekoliko meseci posle sudbinskog susreta srećni par verio se na Siciliji, a venčali su se na Đurđevdan, takođe u avionu, ali ovog puta na letu između Beograda i Istanbula.

Usledilo je veliko svadbeno veselje u restoranu „Kalemegdanska terasa”, kao i crkveno venčanje koje su obavili u Sabornoj crkvi.

Posle skoro 10 godina bajkovitog odnosa, Vjera Mujović se razvodi.

Razvela se Vjera Mujović

Dramska umetnica se u tajnosti razišla od uglednog doktora interne medicine, a sreću je ubrzo pronašla pored reditelja Miloša Pavlovića, naveo je izvor Alo!

- S obzirom na to da se ona pre više od dve godine u tajnosti razvela od uglednog lekara iz Minhena Štefana Prajsa, naša priznata dramska umetnica, inače članica Narodnog pozorišta, „povukla je nogu”.

Pročitajte: Velika tragedija u domu Vjere Mujović, glumica potvrdila njegovu smrt: Tuga je beskrajna

Iako nikad nije otkrila zbog čega im je propao šestogodišnji brak, uveren sam da je daljina učinila svoje - naveo je za Alo! glumičin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman, i dodao:

- Njih dvoje su u maju 2021. proslavili šestu godišnjicu braka, tada sam ih poslednji put video zajedno srećne i nasmejane.

Rekla mi je da su se sporazumno razišli i da su ostali u prijateljskim odnosima.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Da je tako, videlo se i po tome što joj je upravo bivši suprug bio najveća podrška u najtežem periodu, kada je 2022. godine za šest meseci ostala bez oba roditelja.

Pritom, i majka Ljiljana i otac Trifun bili su vrlo cenjeni lekari u Crnoj Gori.

Sagovornik je istakao da je posle ogromne tuge zbog gubitka najdražih, Vjera upoznala muškarca koji joj je vratio osmeh na lice.

- Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom i ima dve ćerke.

Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu „Pupin - poslednji san”, u kojoj ona tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade. Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat - naveo je izvor.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images