U Sulejmanu ste je gledali od prve do poslednje epizode: Ovako danas izgleda Gulfem hatun

U Sulejmanu ste je gledali od prve do poslednje epizode: Ovako danas izgleda Gulfem hatun

Autor: | 10/04/2024

0

Kako danas izgleda Gulfem hatun

Serija o Sulejmanu Veličanstvenom, najuspešniji projekat u istoriji turske televizije, iznedrila je nekoliko velikih zvezda. Halit Ergenč, Merjem Uzerli, Burak Ozdživit, da pomenemo tek najpopularnija imena. No, fanovi ove priče sećaju se još nekih imena.

TIMS

 

Među njima je i Selen Ozturk, koja je igrala Gulfem hatun, sultanovu prvu konkubinu.

Kada je serija prestala da se emituje, izgubila se iz vida širem auditorijumu, bar na neko vreme, a onda se pojavila u još nekim projektima koji su u Turskoj beležili veliku gledanost.

Pročitajte: Obožavali ste je kao Ferhunde i Šah sultaniju - Ovako danas izgleda turska glumica Deniz Čakir

Selen Ozturk rođena je u Izmiru 1980, a pred kamere je stala još kao tinejdžerka. Tada je već znala kojom će se profesijom baviti, pa je upisala, i diplomirala, glumu na državnom univerzitetu u Ankari.

Youtube screenshot

 

Osim uloga u filmovima i serijama, često je zbog specifične boje glasa angažovana na sinhronizovanju stranih ostvarenja.

O popularnosti Selen Ozturk govori i broj pratilaca na Instagramu – više od 350.000. Glumica je vrlo aktivna na ovoj društvenoj mreži, gde ima zanimljiv profil, Selenistan.

Instagram

 

O privatnom životu ne zna se mnogo, ali je Selen otkrila da se tokom pandemije zaljubila u kuvanje, o kojem ranije nije mnogo znala. Posebno je interesuje ajurvedska ishrana.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Youtube screenshot