Nekom drugom biće dobra: Ovo je jedina slika Dragane Mirković u kupaćem za 40 godina karijere

Nekom drugom biće dobra: Ovo je jedina slika Dragane Mirković u kupaćem za 40 godina karijere

Autor: | 10/04/2024

0

Dragana Mirković na bolan način morala je da se pomiri sa činjenicom da život ipak nije bajka. Neke stvari ne mogu da poprave ni velelepni dvorci, ni skupe limuzine, ni sva blaga ovog sveta.

Mirko Tabašević

 

Folk zvezda se razvodi posle 24 godine ljubavi za koju su svi verovali da je najveća, najsrećnija, najsnažnija, a u zvaničnom saopštenju otkrila je da sa suprugom, uskoro bivšim, već dugo nije živela pod istim krovom, što je takođe bilo iznenađenje za javnost.

Teško joj je, ali podrška stiže sa svih strana. Mnoge estradne zvezde i koleginice su se oglasile, stavljajući do znanja da su u njenom “timu”, publika takođe.

Pročitajte: Upoznao ga je sa novom devojkom - Ovaj pevač je rođak Tonija Bijelića

Što se tiče podrške fan baze, za to Dragana svakako ne mora da brine, a dokaz su i spektakularni koncerti koje održava širom regiona.

U objavama i komentarima na društvenim mrežama ohrabruju je rečima da je i dalje u godinama kada može da počne život ispočetka, da se ponovo zaljubi, da lepo izgleda... To joj poručuju i obožavaoci i oni koji možda uopšte ne prate njen rad, ali su stali zu nju.

Luka Šarac

 

Dragana je uvek uspešno balansirala između privatnih i profesionalnih obaveza, a ima i podršku dece koja su sad već odrasla i koje je izvela na pravi put.

Kada pritisak zbog svega što se dešava malo popusti i kada se emocije vrate na kolosek, sve će biti lakše.

A sigurno nije kasno ni za novu ljubav. Dragana je u januaru napunila 56 godina, ali malo ko bi joj dao toliko. Ništa je ne izdaje, osim datuma u ličnoj karti.

Pročitajte: Volim te kao prvog dana! Dragani pred svima stigao Tonijev poklon, ovako je pokušao da je vrati

Kada se turneja završi, moći će više da se posveti sebi, na kraju krajeva i da otputuje negde daleko, da se dobro odmori. Folk diva voli putovanja i na Instagramu često šalje razglednice sa lepih destinacija, a to je i jedinstvena prilika da je vidimo sa manje garderobe.

Privatna arhiva

 

Iako voli tamniju odeću i često je zakopčana od glave do pete, pored mora ume da se opusti. Tada se ne ustručava da se slika ni u kupaćem kostimu koji joj, čisto da pomenemo, sjajno stoji.

Ako ne verujete, pogledajte fotografije.

Privatna arhiva

 

Privatna arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac