Upoznao ga je sa novom devojkom: Ovaj pevač je rođak Tonija Bijelića

Upoznao ga je sa novom devojkom: Ovaj pevač je rođak Tonija Bijelića

Autor: | 09/04/2024

1

Rođak Tonija Bijelića je pevač

Dragana Mirković nije jedina veza Tonija Bijelića sa svetom muzike. Naime, njegov bliski rođak takođe je u ovim vodama, i vrlo uspešno plovi njima.

Mirko Tabašević

 

Robert Bijelić možda nije mnogo poznat u Srbiji, ali ima zavidnu bazu fanova, naročito pripadnica lepšeg pola. Samo bacite pogled na njegove fotografije i biće vam jasno zbog čega.

No, nije samo dobar izgled uzrok njegove popularnosti.

Pročitajte: Dragana Mirković se udala za bivšeg svoje koleginice - S njom bliska, njemu ime nije izgovorila 25 godina

Robert živi na relaciji Ljubljana–Beč, a možete često da ga vidite na Draganinoj televiziji DM Sat. Čak je i nastupao zajedno sa folk zvezdom.

Fotografije na njegovom Instagramu otkrivaju da su veoma bliski, ili su bar bili, do priče o razvodu od njegovog strica Tonija.

Instagram

 

Ove godine Bijelić slavi deceniju rada na estradi – kako piše na Vikipediji, prvi album „Tužne mi noći” snimio je 2014. Robertov žanr je, inače, onaj koji se najviše sluša na prostorima od Vardara do Triglava, pop folk.

Kad smo već kod razvoda koji je već više od dve nedelje glavna estradna tema, priča se da je Robert jedan od retkih koji je upoznao Tonijevu novu devojku, odnosno da je par nedavno bio na njegovom nastupu u Sloveniji.

No, slike sa Draganom i dalje su na Instagramu. Tu su i fotografije sa nastupa, putovanja, susreta sa poznatima, kao i neke sa lepšom polovinom. Na jednoj iz juna 2022. piše „Gospodin i gospođa”, što znači da je zgodni Robert i zvanično zauzet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matea (@mateabijc)

 

 

Komentari (1)

Loading
Taca 13:32 10.04.2024
Odgovori

Mnogo "moralna i humana gospodja doktorica "kad od milijardi muškaraca na planeti nije našla svog nego je morala ukrasti tudjeg muža i oca,i unesrećiti celu porodicu.???? Milioni,milioni nose puno boli.To treba zakonom kaznjavati.Neko ugrade telefon i točak s auta pa mora odgovarati a uzme ti najdraži osobu u životu i nikom ništa.Ma j***** nas kultivizacija i emancipacija u kojoj svaka druga žena juče.!!!!!

hellomagazin.rs Mirko Tabašević