Dragana Mirković se udala za bivšeg svoje koleginice: S njom bliska, njemu ime nije izgovorila 25 godina

Dragana Mirković se udala za bivšeg svoje koleginice: S njom bliska, njemu ime nije izgovorila 25 godina

Autor: | 05/04/2024

0

Prvi muž Dragane Mirković bio je dečko njene koleginice

Dragana Mirković ovih dana je u centru pažnje. Nažalost, ne zbog nekog koncertnog spektakla ili novog albuma, već zbog razvoda. Ali, Toni Bijelić nije njen prvi muž.

mirko tabašević

 

Pre mnogo godina folk diva je bila u vezi sa estradnim menadžerom, kasnije i političarem, Zoranom Bašanovićem. Tokom jednog putovanja po Americi iskoristili su priliku i da se venčaju.

Pročitajte: Volim te kao prvog dana! Dragani pred svima stigao Tonijev poklon, ovako je pokušao da je vrati

- Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja – pričao je svojevremeno Bašanović.

Youtube Screenshot

 

- Dragana i ja smo se venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo tajno venčanje o kome se pričalo, sad više nije.

Prvi muž Dragane Mirković pre nje se zabavljao s Mirom Škorić.

Po estradnim kuloarima šuškalo se da njih dve nisu bile u najboljim odnosima, upravo zbog toga što je Dragana uplovila u romansu sa bivšim dečkom svoje koleginice.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Ali njih dve su danas u sjajnim odnosima. Jedna drugoj pružale su podršku kada je bilo najpotrebnije.

Dragana je posetila Miru u bolnici kada se borila sa rakom štitne žlezde, a Mira je njoj nedavno bila gošća na koncertu.

- Dragana mi je prva došla u posetu u bolnicu, a uz mene je bila i Ana Bekuta. Nikoga nisam očekivala, pošto nisam bila u situaciji niti da zovem, niti da objašnjavam bilo šta - govorila je Mira.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Najbliži prijatelji su me živu sahranjivali, ali su se veoma zeznuli. Preživela sam pakao, najteže mi je što je moja porodica kroz bolest prolazila sa mnom.

Pročitajte: Dan koji sve menja - Dragana i Toni se u jeku razvoda obratili javnosti, svi im čestitaju

Mira je i sa Zoranom Bašanovićem ostala u dobrim odnosima, čak mu je 2014. bila na slavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti