Sušta suprotnost Jovani: Nova devojka Saleta Tropika je ona FOTO

Sušta suprotnost Jovani: Nova devojka Saleta Tropika je ona FOTO

Autor: | 04/04/2024

0

Nova devojka Saleta Tropika je ona

Kada su, pre nešto više od tri godine, Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić objavili da se razvode, mnogi su bili ubeđeni da je krivac neko treći.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Preljuba, ipak, nije bila razlog razlaza poznatog para, ali svih ovih godina čeka se da neko od njih dvoje obelodani da je našao novu ljubav.

Pročitajte: Deca ne smeju da osete razvod roditelja - Sale Tropiko ćerkama priredio pravu bajku, Helena i Đina su tatine princeze FOTO

To je izgleda prvi uradio Sale, koji je nedavno potvrdio da je emotivno ispunjen, a sada su ga i kamere „Paparaco lova” uhvatile sa devojkom koja nije iz javnog života.

Pevač je sa ćerkama i devojkom bio u jednom tržnom centru, gde su zajedno prošetali i igrali se. Ona i Sale su slične visine, njegova partnerka ima kratku, ravnu u kosu i pirsing na nosu.

youtube/Paparazzo Lov Pink

 

Da se dobro slažu, govori i to što čak vole i da se obuku isto, imaju sličan imidž, budući da i devojka nosi šešir i naočare.

Pročitajte: Novi početak! Sale Tropiko se posle razvoda od Jovane okrenuo njoj, pružila mu je spokoj i mir FOTO

- Jako sam dobro. Emotivno sam ispunjen, super živim, jednim lepim i mirn život i uživam u svakom danu. Kako duhovno, tako i ljubavno.

youtube/Paparazzo Lov Pink

 

- Moju prethodnu vezu ste imali na kašičici, pa sada ne bih puno pričao. Između ostalog, i zbog moje dece da ih zaštitim od toga - rekao je nedavno pevač.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images/Antonio Ahel

Slične Vesti