Ko je čovek zbog koga je Romana pala tako nisko?

Ko je čovek zbog koga je Romana pala tako nisko?

Autor: | 26/06/2020

0

Sudeći po navodima domaćih medija, verenik Romane Panić glavni je krivac za to što je pevačica krenula „stranputicom“. Naime, Romana i Filip već neko vreme su u srećnoj vezi, a sredstva za zajednički život „zarađivali su“ na pomalo neverovatan način.

Romana i njen verenik uhapšeni su u Australiji, gde su snimali ljude dok koriste bankomate, a onda kopirali podatke i kartice, zbog čega su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora.

Pročitajte: Uhapšena Romana Panić?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Mar 27, 2019 at 6:03am PDT


Par je uspeo da falsifikuje čak 22 kartice i podigne sumu od 23.500 dolara.

Verenik Romane Panić ‒ italijanski biznismen

Romana je oko godinu i po dana u vezi sa Filipom, biznismenom iz Italije. Na njegov predlog, Romana već šest meseci živi u Italiji, a povremeno dolazi u Beograd i Banjaluku, kada se uželi porodice i bliskih prijatelja.

‒ Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašla u ljubavi sa biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Posle niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života ‒ rekao je nedavno izvor blizak pevačici.

Pročitajte: Romana Panić - Raspitivala sam se o proceduri za usvajanje deteta, nadam se da neću imati poteškoća da ispunim tu želju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Jul 13, 2018 at 1:33am PDT


Nikada do sada nije bila ovoliko srećna, oseća se voljeno i zadovoljno. Za sada je karijeru stavila u drugi plan, te joj je najbitnije da joj na emotivnom polju cvetaju ruže ‒ dodao je izvor.

Kada su pevačica i njen verenik uhapšeni boravili su u Australiji kao turisti.

‒ Oni su u Australiji boravili kao turisti kada su zapali u probleme sa novcem i onda su smislili plan kako da „napune novčanike“ pa su prikupili bankovne podatke 35 osoba ‒ izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Pročijate: Gde je nestala Romana Panić? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Nov 7, 2018 at 2:34am PST


Filip M. priznao je krivicu za 18 tačaka optužnice, a Romana za 16. Pored toga što će morati da vrate novac, oni će služiti i zatvorsku kaznu. Romana Panić uhapšena je i osuđena na 12 meseci, odnosno biće puštena uslovno posle tri meseca. Kako prenose strani mediji, Filip M. osuđen je na 14 meseci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: romana panić

Pročitajte još