Ovo su Sulejman i Elma, Melinini roditelji: Sad je jasno kako se Haris slagao sa taštom

Ovo su Sulejman i Elma, Melinini roditelji: Sad je jasno kako se Haris slagao sa taštom

Autor: | 02/04/2024

0

Roditelji Meline Džinović su Sulejman i Elma

U ovoj epidemiji razvoda na domaćoj javnoj sceni najglasniji je, reklo bi se, rastanak Harisa i Meline Džinović. Dok proslavljeni pevač ne prestaje da iznosi pikanterije iz zajedničkog života, koji je trajao više od dve decenije, njegova bivša supruga suzdržava se od bilo kakvih komentara.

Antonio Ahel/ATAImages

 

No, sinoć je došlo do incidenta na Senjaku, kada je Melina upala u vilu u kojoj je donedavno živela, a Haris proveo nekoliko sati u policiji.

Pročitajte: Melina Džinović vraća devojačko prezime, a malo ko zna kako ono glasi

Ni otac ni majka poznate kreatorke nisu se oglašavali povodom skandala koji prati krah nekad velike ljubavi. Roditelji Meline Džinović, Sulejman i Elma Galić, nikad nisu javno govorili o njenom braku sa folk zvezdom.

Facebook Elma Galić

 

No, sudeći po objavama na društvenim mrežama gospođe Elme, posećivali su sad već bivši par u njihovom porodičnom domu. Ovekovečeni su i opušteni trenuci sa unucima Đinom i Kanom.

- Njeni roditelji u početku su imali strašan otpor, posebno zbog velike razlike u godinama - otkrio je pevač jednom prilikom za „Gloriju”.

Facebook Elma Galić

 

- Govorio sam joj: ‘Proći će to brzo. Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije’. Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku.

Pročitajte: Ovako je Melina nekad izgledala, Haris je nije štedeo - Ušla je u brak kao bumbar sa 80 kilograma 

Melinini roditelji kasnije su se odlično slagali sa zetom. U kakvim su trenutno odnosima, posle svega što se dešavalo, nije poznato.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages