U tajnosti se i RAZVEO i OŽENIO: Ovo je nova supruga Milana Čučilovića, Milenu zamenila Jelena

U tajnosti se i RAZVEO i OŽENIO: Ovo je nova supruga Milana Čučilovića, Milenu zamenila Jelena

Autor: | 02/04/2024

1

Iako je u toku “sezona razvoda”, mnoge je iznenadila informacija da su posle dve decenije braka razveli i Milena Pavlović i Milan Čučilović. Glumac se u međuvremenu po drugi put oženio, a njegova izabranica Jelena uzela je prezime Čučilović.

M.K./Ata Images

 

Milena Pavlović i Milan Čučilović godinama su važili za jedan od najskladnijih glumačko-bračnih parova. Upoznali su se u jeku popularnosti, a zavoleli na sceni matičnog Beogradskog pozorišta, gde su delili scenu. Milenu je, inače, proslavio film Mi nismo anđeli, a Milana serija Gore-dole.

Pročitajte: Milena Pavlović - Sa troje dece, odavno sam navikla na vanredne uslove

Tokom braka dobili su dve ćerke i sina. Iako su u intervjuima koje su davali govorili o porodičnom životu, nisu se zajedno pojavljivali u medijima, niti su eksponirali decu.

U nekoliko navrata su se, ranijih godina, pojavljivale glasine o njihovom razvodu, što je Milena demantovala rečima:

- Ne rastajemo se. Imali smo manjih trzavica. Sada je sve u redu.

Luka Šarac

 

Ispostavilo se da su Milena Pavlović i Milan Čučilović okončali brak u tajnosti, a tu informaciju dugo su brižljivo čuvali.

U aprilu prošle godine Milan je po drugi put rekao “da”. Na venčanju je nosio običnu belu košulju, a mlada crvenu haljinu i bisere. “Gospodin i gospođa Čučilović”, kratko su naveli u opisu fotografije koja je tek sada stigla do javnosti.

 

Među brojnim čestitkama mladencima, našlo se i mnogo lepih reči za srećan početak braka, koje su uputile Milanove kolege: Ljubinka Klarić, Sandra Bugarski...

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Eva Čubrović Luka Šarac, M.K./ATAImages