Snašlo ga je ono od čega svaki muškarac strahuje: Nadal više ne može da krije, šokantne slike obišle svet

Snašlo ga je ono od čega svaki muškarac strahuje: Nadal više ne može da krije, šokantne slike obišle svet

Autor: | 01/04/2024

0

Rafael Nadal šokirao novim izgledom

Rafael Nadal nikako da se vrati u igru. Problemi su počeli još pre nekoliko sezona, kada ga je ozbiljna povreda odvojila od terena na duže vreme, a ni početak ove godine nije mnogo obećavao, budući da je iz istog razloga bio prinuđen da propusti Australijan open.

Chris Unger/Getty Images

 

No, jedan od najboljih tenisera svih vremena ne odustaje. O penziji očigledno još ne razmišlja, iako sportski biološki sat otkucava. To se možda najbolje vidi na jednom delu njegovog tela, odnosno glave.

Pročitajte: Prva šetnja Rafaela juniora - Nadalova supruga uslikana sa bebom

Tokom priprema za predstojeće turnire na šljaci, terenu na kojem važi za apsolutnog kralja, Rafu su zaustavili najmlađi fanovi i poželeli da ovekoveče susret.

 

 

Fotografija je osvanula na društvenim mrežama, a nemilosrdni tviteraši odmah su ga uhvatili u mašinu.

Naime, na slici se jasno vidi da mu kosa sve brže nestaje, bez obzira na činjenicu da je još prilično mlad da bi se suočio sa problemom od kojeg svaki muškarac strahuje.

 

 

Pošto čuveni Španac na mečevima uglavnom nosi široku traku oko glave, malo ko primećuje „dešavanja” u kosi. No, izgleda da to više ne može da se sakrije.

Pročitajte: Rafael Nadal se načisto slomio - Teško mi je, otkako sam postao otac sve se promenilo

Rafael Nadal šokirao je brojne fanove novim izgledom, a korisnici mreže X, bivšeg Tvitera, poručuju mu da se ili ošiša do glave ili da se podvrgne proceduri presađivanja kose. Mnogi poznati muškarci su to odavno uradili i nisu zažalili.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Joe Toth/Getty Images