Za pokojnim suprugom 26 godina nosi crninu: Pogledajte jedinu sliku sa venčanja Vesne de Vinče

Za pokojnim suprugom 26 godina nosi crninu: Pogledajte jedinu sliku sa venčanja Vesne de Vinče

Autor: | 30/03/2024

0

Muž Vesne de Vinče bio je ugledni novinar

Vesna de Vinča, novinarka, književnica i producentkinja, iza sebe ima dva braka. Oba puta privukli su je muškarci koji su se bavili istom profesijom.

Sa prvim suprugom Milanom Langom bila je sedam godina u braku, dok je drugi, Predrag Vitas, bez ikakve dileme bio njena srodna duša.

Boško Karanović

 

Ugledni novinar i urednik Informativnog programa Televizije Beograd preminuo je 1998. nakon borbe sa karcinomom, a Vesna je ostala udovica u 41. godini i više se nije udavala.

Pročitajte: Spolja običan splav, a unutra carstvo luksuza - Vesna de Vinča godinama živi u kućici na vodi

Voljenog supruga nikada nije prebolela i već više od četvrt veka ne skida crninu.

Boško Karanović

 

- Crno sam počela da nosim kao udovica. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil - otkrila je jednom.

O danima ljubavi i sreće danas svedoče fotografije iz porodičnog albuma, pre svega romantična slika na kojoj Predrag posle venčanja nosi Vesnu u naručju.

Privatna Arhiva

 

- Bio je najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji, mnoge su u njega bile zaljubljene. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Bio mi je učitelj, ljubav, sve.

- Predrag je bio anđeo. Bila je to dobra ljubav, puna strasti, stvaranja, smejanja, bezrezervne podrške. Takvu slobodu i poverenje niko nije imao. Vitas je bio vitez, uvek gospodin, čak i u ono vreme kad je bio „drug“. Pala sam u nesvest kada smo ga sahranjivali. Bila mi je čast što sam ga poznavala.

Youtube Screenshot

 

Muž Vesne de Vinče bio je “najlepši, apolonski građen, skoro dva metra visok”. Tako ga je poznata novinarka opisala jednom prilikom.

Pročitajte: Posle 30 dana gladovanja Vesna de Vinča se ponosno skinula u kupaći - Koliko godina biste joj dali

- Od očiju, stopala, do ruku, sve je bilo savršeno. A najlepši je bio iznutra. Blag. Samo jaki ljudi mogu biti tako blagi. Ne znam ni sama kako sam pregurala Predragov odlazak. Sada se smešim kad pomislim na njega. Znam da je tu, sa mnom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović