On na Maldivima sa 39 godina mlađom, a ona... Danica u javnosti zasenila novim izgledom

On na Maldivima sa 39 godina mlađom, a ona... Danica u javnosti zasenila novim izgledom

Autor: | 27/03/2024

1

Lazar Ristovski uživa na Maldivima sa 39 godina mlađom izabranicom Anicom Lazić, dok je njegova bivša supruga Danica Ristovski sinoć zasenila sve u Beogradu.

Elegantna i odmerena, Danica se pojavila na premijernoj obnovi predstave za decu „Oliver Tvist”, prema istoimenom romanu Čarlsa Dikensa, u režiji Milana Karadžića, koja je odigrana u UK „Vuk Karadžić”.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Danica je bila nasmejana, obučena u tamnozelene nijanse, a odličan detalj koji je upotpunio njen stajling bila je lila beretka, koju do sada nismo imali prilike da vidimo u njenim odevnim kombinacijama, a učinila je da glumica izgleda i otmeno i šik.

S druge strane, Lazar Ristovski i Anica Lazić otputovali su zajedno na Maldive, a glumica je na svom Instagram profilu podelila zajedničku fotografiju.

Pročitajte: Anica Lazić ne krije tugu - Pre samo pet meseci obelodanila vezu sa Ristovskim, a sada...

Naime, na slici njih dvoje zajedno u kupaćim kostimima izlaze iz vode i drže se za ruke.

- Kad on vodi, ja ne pitam gde - napisala je Anica u opisu slike.

Podsetimo, njihova ljubav naišla je na brojne osude, Anica se susrela sa velikim osudama, ali je jasno i glasno stala iza ljubavi.

Kako kaže, negativni komentari su je još više očvrsnuli.

Instagram/anicalazicofficial

 

- Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi biti hrabra, tu ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako moje srce traži - rekla je ona u emisiji „Premijera”.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti