Ovo je bivši muž Slađane Milošević: Tri puta smo pokušavali da se razvedemo, ali nismo uspeli

Ovo je bivši muž Slađane Milošević: Tri puta smo pokušavali da se razvedemo, ali nismo uspeli

Autor: | 27/03/2024

0

Bivši muž Slađane Milošević je novinar

Slađana Milošević, ikona rokenrola i ovdašnje muzičke scene, juče nas je napustila u 69. godini. Sve je bilo burno u njenom životu, pa tako i ljubavni segment. No, malo je poznato da je imala još jedno prezime, Hagadon, koje je stekla dok je živela u Sjedinjenim Državama.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Velika umetnica bila je u braku sa američkim novinarom Džejmsom Hagadonom. Nije ga često pominjala, ali je 2020. na Instagramu objavila njegovu fotografiju uz koju je napisala:

“Džim Hagadon, moj muž već 20 godina, u njegovoj školi borilačkih veština u Los Anđelesu.”

Pročitajte: Proslavila je rođendan i ubrzo preminula - Poslednje fotografije Slađene Milošević svedoče o borbi sa teškom bolešću

Kako je objasnila, on je majstor ving čuna. Kasnije je o njemu govorila i za Gloriju:

- Mi smo se sastajali i rastajali, svako je išao svojim putem. Moj suprug istih je pogleda kao ja. Ne znam da li se završilo. Najozbiljnije to kažem: tri puta smo pokušavali da se razvedemo, ali nismo uspeli. Iako ne znamo da li smo razvedeni, to ni njemu ni meni nije nimalo važno.

Delimo zajedničku kućicu u Holivudu, gde je on trenutno. Džejms nikada nije bio u Srbiji, ali ga je moja mama naučila malo našeg jezika.

 

 

Ipak, Slađanu su poslednjih godina povezivali sa drugim, 19 godina mlađim muškarcem, kojeg je 2020. tužila za porodično nasilje.

- Nažalost, svi znaju za aferu koju sam ja imala, ali poznato je da u mojoj porodici svi na ljubav čekaju po 30 godina, tako se nadam da će i sa mnom biti. Sve može u životu da se prevaziđe, ali izdaja ne. Ne odustajte nikada od ljubavi, ona je svuda oko nas - rekla je tada.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac