Proslavila je rođendan i ubrzo preminula: Poslednje fotografije Slađene Milošević svedoče o borbi sa teškom bolešću

Proslavila je rođendan i ubrzo preminula: Poslednje fotografije Slađene Milošević svedoče o borbi sa teškom bolešću

Autor: | 26/03/2024

0

Izgled Slađane Milošević nekoliko meseci pred smrt

Tužna vest potresla je danas ceo region. Jedna od najvećih muzičkih zvezda ovih prostora, rok legenda Slađana Milošević, preminula je posle duge i teške bolesti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako je u poslednje vreme iz razumljivih razloga nije bilo na javnim događajima, niti je imala snage za nastupe, čuvena umetnica bila je aktivna na društvenim mrežama koliko god je mogla.

Svoj poslednji rođendan, 5. oktobra, proslavila je na poseban način. Torta sa brojem 68, a uz rođendansku pesmu neprevaziđena rok dana pravila je pokrete kao da svira bubnjeve, a onda i oduvala svećice.

Pročitajte: On je bio poslednja ljubav Slađane Milošević - Dve decenije mlađeg partnera prijavila za nasilje

Slađana se nije predavala, bez obzira na teško oboljenje koje, kako je objasnila ranije, napada sve telesne sisteme, a pri lečenju može da pomogne tek tradicionalna kineska medicina. Bolest je ostavila traga na njenom telu, primetno je smršala, ali njen duh bio je nesalomiv.

 

 

Često je objavljivala fotografije bez šminke, uglavnom uz rokerski izgled od kojeg svih proteklih decenija nije odustajala, a u jednoj objavi napisala je sledeće:

„Kakva bih ja bila Balkanka da nema inata. Slikam se kako hoću. Nema šminke ali ima, po nekima, mnogo godina, što je super. Samo karmin. Veštačke trepavice i obrve ne podnosim. Silikonske gaćice me zasmejavaju. Veštačka usta su početak čarape”, stoji pored fotografije.

„Nema operacija ovde, nema nekih čudnih hemijskih mućkalica za podmlađivanje (a ono, za par godina, izgledaš ko sopstveni predak). Nema lasera, to je samo za projekciju lika Nikole Tesle. Nema sprava za mučenje u teretanama. Ako je sport, onda neka bude u kretanju, sa željom da nešto postigneš - ovi su komedija što pumpaju ego. Nema nategnute kože, da ti početak vlasišta počne na šest popodne. Nema odsečenih, slepljenih želudaca kojima se priziva smrt, ‘stara usedelica’ iz moje pesme.”

„Može i krezav osmeh, ali uz tople oči. Sve može, ako je istinito. Eto ga moj inat! Prirodan!

Istina je moje srednje ime!”

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages