On je bio poslednja ljubav Slađane Milošević: Dve decenije mlađeg partnera prijavila za nasilje

On je bio poslednja ljubav Slađane Milošević: Dve decenije mlađeg partnera prijavila za nasilje

Autor: | 26/03/2024

0

Poslednja ljubav Slađane Milošević bio je dve decenje mlađi muškarac, koga je posle nekoliko meseci zabavljanja prijavila za fizičko nasilje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Bio je jedan nesporazum, što se inače dešava u vezama. Nastao je oko pitanja neverstva, društvenih mreža. Dakle, modernih pitanja – svedočila je Slađana Milošević, koja je pre tri godine alarmirala organe reda, tvrdeći da je fizički napadnuta.

Umetnica je tada završila u Urgentnom centru, a njen dečko je uhapšen.

Pročitajte: Preminula Slađana Milošević (68), ovo je uzrok iznenadne smrti

– Iz potpuno neobjašnjivih razloga u javnost su procurili iskazi moje, oštećene, kao i okrivljene strane. To se ne sme događati u uređenoj državi i tome se mora stati na put. Nikada ne bih potražila pomoć od organa reda da sam znala da ću biti grešnički razapeta – govorila je pevačica, pošto su do javnosti stigli detalji incidenta.

Luka Šarac

 

Pevačica je tokom života u Americi bila udata za muzičara i novinara Džima Hagadana. Posle razvoda su ostali u kontaktu i nastavili da neguju prijateljstvo.

Poslednja ljubav Slađane Milošević, nažalost, nije se tako završila. Štaviše, na kraju je poprimila razmere skandala.

Naime, nedugo nakon fizičkog sukoba, do javnosti su stigle vesti da je Slađana uhapšena. Navodno, prijavio ju je bivši dečko, inače policajac, tvrdeći da ga je posetila na kućnoj adresi i uznemiravala.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Nije bilo nikakvih naših susreta, pa samim tim ni uznemiravanja. Moje kretanje nije ničim uslovljeno, s obzirom na to da sam slobodni, uzorni, nekažnjavani građanin, bez dosijea, te nema ni osnova za medijsku ili bilo čiju tvrdnju o uznemiravanju. Nadam se da ovo nije postalo orvelijansko društvo, u kome se građanima uskraćuju osnovne ljudske slobode – odgovorila je tada novinarima, koji su je zamolili da pojasni šta se desilo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac