Nikol Kidman nema od bola: Dve smrti u istom danu su je dotukle

Nikol Kidman nema od bola: Dve smrti u istom danu su je dotukle

Autor: | 01/07/2020

0

Nikol Kidman taman što je uspela da stane na svoje noge i izbori se sa depresijom u koju je upala tokom snimanja filma „Destroyer“ ponovo je u teškom psihičkom stanju. Prošle godine priznala je da je tokom snimanja pomenute krimi-drame bila u dubokoj depresiji. Nikol je maestralno odigrala lik Erin Bel, detektivke koja se infiltrirala u bandu u pustinji Kalifornije i kasnije imala velike traumatske posledice zbog toga.

Kidmanova je otkrila da je zbog psihičkog stanja u kome se nalazila tokom snimanja čak i njen muž Kit Urban morao da “interveniše”.

‒ Bila sam veoma duboko depresivna. Došao je trenutak kada mi je muž rekao: „Kada će se ovo dođavola završiti“ ‒ otkrila je ona u intervjuu za „Variety“.

Pročitajte: Nikol Kidman i Kit Urban slave -Trinaest godina magije, muzike, romantike, divljih avantura i čiste ljubavi!

Drastična transformacija glumice podrazumevala je masku na licu i morala je da uči kako da uverljivo šepa dok hoda, a Kit je bio apsolutno šokiran kada ju je prvi put video takvu.

‒ Zar i vama ne bi bilo čudno da ste u braku sa jednom osobom, a onda se ta osoba pojavi i izgleda onako? Sada znam sva oružja i mogu da ih napunim, mogu da pucam. Trenirala sam po ceo dan mesec dana. Bilo je hladno i bila sam umorna, ali sam nastavljala sa treninzima. Šake bi mi se grčile jer nisu dovoljno velike i jake. Bilo je užasno ‒ istakla je glumica, koja je ponovo u teškom psihičkom stanju.

Nikol Kidman u suzama posle velikog gubitka

Slavna holivudska glumica, piše strana štampa, ponovo je neutešna i očajna i proživljava najteže trenutke u životu. Nikol je nedavno, u roku od 24 sata, izgubila čak dvojicu muškaraca koji su joj značili, prijatelja Stiva Binga i bivšeg mentora Džoela Šumahera, piše „Daily Mail“.

Kidmanova se na svom profilu na „Instagramu“ oprostila od Šumahera koji je preminuo posle borbe s kancerom.

‒ Srce mi je slomljeno. Džoel je bio vrlo inteligentan prijatelj, brižan i sa smislom za humor. Nedostajaće mi ‒ napisala je tužna Nikol.

Pročitajte: Nikol Kidman - Bila sam duboko depresivna, čak je moj suprug morao da interveniše

Samo nekoliko sati kasnije glumica je saznala i za smrt drugog prijatelja. Šumaher je, prenosi ovaj medij, tragično preminuo jer je odlučio da izvrši samoubistvo. Informacija da je skočio sa zgrade u kojoj je živeo glumicu je načisto dotukla.

U medijima se često pisalo, posebno 2004. kada su bili najbliži, da su Kidman i Bing u vezi jer su često viđani zajedno, ali istina je da su samo bili veoma dobri prijatelji.

Pročitajte: Elizabet Harli očajna nakon samoubistva bivšeg supruga - Van sebe sam od tuge!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: nikol kidman