Riki Martin iznenadio svet i doveo sinove na crveni tepih: Evo kako izgledaju blizanci zgodnog pevača

Riki Martin iznenadio svet i doveo sinove na crveni tepih: Evo kako izgledaju blizanci zgodnog pevača

Autor: | 21/03/2024

0

Sinovi Rikija Martina konačno u javnosti

Riki Martin nedavno je napunio 52 godine, a i dalje ima moć da izazove kolektivno klecanje kolena kada se negde pojavi. Dame ne prestaju da uzdišu za njim iako je odavno priznao da je naklonjen istom polu, ali nema veze, njemu je sve oprošteno. Osim toga, izgleda da je pronašao i neki način da zaustavi vreme.

Mike Windle/Getty Images for iHeartMedia

 

Možda su ga i deca podmladila. Portorikanski zavodnik ima ih četvoro. Blizance Matea i Valentina dobio je 2008. godine preko surogat-majke, a na isti način verovatno i ćerku Lusiju i sina Rena, koji su u njegov dom stigli kasnije, dok je bio u braku sa umetnikom Džvanom Jozefom.

Pročitajte: Razvodi se Riki Martin - Posle šest godina odlučili smo da okončamo naš brak

Sa decom se uglavnom ne pojavljuje na javnim događajima, ali pre nekoliko dana imao je poseban razlog da ih povede sa sobom. Na holivudskoj premijeri mini-serije „Palm Royale“, u kojoj se pojavljuje i zgodni pevač, društvo su mu pravili njegovi blizanci. I naravno, bili su u centru pažnje.

Profimedia

 

Sinovi Rikija Martina sada su tinejdžeri, imaju već 15 godina, vitki su i visoki, a ako je verovati stajlingu, i specifičan ukus. Nema sumnje da će jednog dana i oni slamati srca.

Naime, Valentino i Mateo prošetali su crvenim tepihom u opuštenom, rekli bismo rokerskom fazonu, u farmerkama i kožnim jaknama.

Profimedia

 

Njihov otac plenio je u elegantno-ležernom autfitu, kombinaciji koju najviše voli. Bio je vidno uzbuđen zbog premijere serije u kojoj igra konobara Roberta, ali nije krio sreću i ponos što je okupljenim fotografima pozirao sa starijom decom. To se zaista retko dešava.

Pročitajte: Žene u šoku - Riki Martin promenio jedan detalj na licu, sada izgleda potpuno drugačije

Slavni pevač ne voli previše da eksponira privatni život i trudi se da zaštiti porodicu od uvek znatiželjnih medija i javnosti, tako da je ovo bilo pravo iznenađenje o kojem će se dugo pričati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još