Smrt ih rastavila, otišla je prerano: Tuga u domu Ane i Vlada Divca, porodica se oprašta

Smrt ih rastavila, otišla je prerano: Tuga u domu Ane i Vlada Divca, porodica se oprašta

Autor: | 18/03/2024

0

Dom Ane i Vlada Divca zavijen u crno

Tužan dan i veliki gubitak za porodicu Divac. Ana i Vlade danas su se oprostili od svoje dugogodišnje prijateljice Sofije čija je smrt duboko potresla suprugu slavnog košarkaša.

Milan Maričić/ATAImages

 

Ana je na Instagramu posvetila emotivnu oproštaju poruku svojoj prijateljici, a tu se našla i fotografija preminule, kao i njihova zajednička slika, nastala u danima sreće i mladosti.

„Zbogom, dragi prijatelju. Zauvek ćemo te imati u našim molitvama i srcima”, napisala je kratko Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Inače, Ana i Vlade Divac na društvenim mrežama retko dele informacije iz privatnog života, a posle više od dve decenije skladnog braka, nedavno su prvi put otvoreno govorili o usvajanju i ćerki Petri koja je i sama dala nekoliko intervjua na tu temu.

Pročitajte: Prva fotografija Petre kada su je doneli u porodicu Divac - Usvojena beba u Aninom i Vladovom naručju imala je samo šest meseci

Javnosti je dobro poznato da su Ana i Vlade Divac, posle bioloških sinova Luke i Matije, dobili ćerku Petru, koju su 1999. godine usvojili.

Bračni par nikada nije razdvajao svoje troje dece, ali nije krio ni istinu od Petre.

Boško Karanović

 
 

Vodeći se primerom svojih roditelja, koji se godinama bave humanitarnim radom, i Petra je odlučila da uradi nešto za opšte dobro, pa je u okviru Fondacije „Ana i Vlade Divac” pokrenula projekat „Usvojeni za usvojene”, namenjen usvojenim mladim ljudima sa teritorije Beograda.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Amir Hamzagić/ATAImages

Slične Vesti