Ma, da li je moguće da je toliko? Bogdana starija od Veljka, razlika pravo iznenađenje

Ma, da li je moguće da je toliko? Bogdana starija od Veljka, razlika pravo iznenađenje

Autor: | 13/03/2024

1

Bogdana Ražnatović starija od Veljka

Snaja Cece Ražnatović, Bogdana, danas slavi divan dan, a povodom rođendana, oglasio se njen suprug Veljko sa emotivnom porukom i fotografijom poklona.

Instagram

 

Srećan rođendan, živote moj, majko tigrova - napisao je Veljko u opisu fotografije na kojoj smo imali prilike da vidimo prelep buket cveća i plišanu igračku tigra.

Bogdana Ražnatović starija od Veljka

Inače, malo ko zna da je Bogdana starija od Veljka Ražnatovića, s kojim je u braku od novembra 2019. godine, a kruna njihove ljubavi su sinovi Željko i Krstan, dok je treći dečak na putu.

Pročitajte: Posle Bogdane i Bojane i Nataša Rodić blista u venčanici, prelepa je

Naime, Bogdana je rođena 13. marta 1996. godine, dok je njen suprug rođen iste godine 10. decembra, a razlika između supružnika je svega devet meseci.

Veljko i Bogdana Ražnatović čekaju trećeg sina, a mnogi ne znaju kako je počela njihova ljubav. Naime, Bogdana je u početku odbijala Veljka, što je njega još više privlačilo.

- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov.

Mirko Tabašević

 

- Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - rekla je Bogdana jednom prilikom.

Pročitajte: Pristupačno, udobno i opušteno - Trudnički stajling Bogdane Ražnatović baš svako može da iskopira

- Ja svog muža najviše volim i ništa mi ne smeta. Veljko je pažljiv, ljubavan, nežan i zaista sve kod njega volim. Živim jedan jako lep i miran život, ostvarila sam se kao supruga i majka - dodala je ona.

Komentari (1)

Loading
Ja 17:19 15.03.2024
Odgovori

To je baš mala razlika da bi iko primerio. Ja sam od mog muža starija 10 meseci. Isto niko ne zna dok ne kažemo..

hellomagazin.rs M.M. / ATA Images

Najnovije vesti