Otkriveni nepoznati detalji susreta Cece i Đinđića: Svedok ispričao sve posle tri decenije

Otkriveni nepoznati detalji susreta Cece i Đinđića: Svedok ispričao sve posle tri decenije

Autor: | 12/03/2024

1

Ceca Ražnatović i Zoran Đinđić sreli su se na dobro poznatom mestu, gde je srpski džetset često boravio.

Profimedia

 

Reč je o čuvenoj Minimaksovoj emisiji, a svedok susreta bio je bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i bivši trener Partizana Ljubiša Tumbaković.

Bivši trener Partizana je naveo da je on u toj emisiji bio u trećem planu, dok je Đinđić zasenio i samu Cecu.

- Ja sam potpuno bio u trećem planu. Ceca je bila hiperpopularna, a Zoran je bio u ekspanziji, bio je onako prepametan. Davno je to bilo, 1992. godine. Zoran je bio jako ozbiljan i koliko god se Mića trudio on je davao odgovore precizno i tačno.

Pročitajte: Supruga Ružica i sin Luka položili cveće na grob Zorana Đinđića, svi se pitaju zašto se ćerka godinama ne pojavljuje na pomenu

- Ceca na svoj način, jer je ipak tada bila jako mlada. Ja sam tu emisiju pokušavao da pretvorim u profesionalno-zabavnu, što je bilo teško.

Prva zvezda je definitivno bio Đinđić. Tada je na mene ostavio sjajan utisak, pratio sam njegov put kasnije i  fascinantno je to šta je uradio - rekao je Tumbaković u "Sceniranju" na "Kurir" televiziji.

Dodao je da se tada prvi put upoznao sa Cecom.

- Sa Cecom sam se tada prvi put upoznao. Ona je bila hiperpopularna, ali i pored toga bila je spontana i normalna. I danas kada nju vidim, mi smo drugari i prijatelji - rekao je Tumbaković.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Podsetimo, na današnji dan pre 21 godinu premijer Zoran Đinđić smrtno je stradao u atentatu koji je na njega izvršen u Beogradu. Imao je 51 godinu, ali je iza sebe ostavio zaveštanje koje se i danas pominje.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs ROLAND SCHLAGER / AFP / Profimedia / Antonio Ahel/ATA Images