Marija Šerifović održala spektakularan koncert u Zagrebu: Arena puna ljudi, dobre muzike i emocija

Marija Šerifović održala spektakularan koncert u Zagrebu: Arena puna ljudi, dobre muzike i emocija

Autor: | 09/03/2024

0

Veliki trijumf Marije Šerifović u Zagrebu. Jedna od najvećih muzičkih zvezda regiona za 8. mart je održala  spektakularan koncert u tamošnjoj Areni, prvi put za ovih 20 godina, koliko već traje njena karijera. 

M.M./ATA Images

 

Već prvi taktovi hitova „Bol do ludila“, „U nedelju“, „Sama i nervozna“, bili su dovoljni da publika padne u emotivni trans. Usledile su i ostale, svima dobro poznate pesme: „More pelina“, „11“, „Nije ljubav to“, a izvela je i „Nocturno”, prelepu baladu Olivera Dragojevića.

Pročitajte: Kako ćeš da objasniš sinu da ima samo mamu? Marija Šerifović dala odgovor koji su svi čekali

- Dobro veče, Zagrebe, čekajte da smirim puls - rekla je Marija na početku nastupa, na šta joj je uzvraćeno gromoglasnim aplauzom.

Promo

 

- Svašta se desilo u prethodnoj godini, i malo je falilo da sve otkažem. Ja sada jesam mama malog Marija, ali kada vidim sve vas, znam da nemam prava da odustanem, zbog vas, zbog ovoga što sada osećam. Bože, hvala ti na ovom daru, na ovim ljudima. Ja samo znam da pevam… Nadam se da neće proći još 20 godina.

Za sam kraj ostavila je pesmu „Dolazi ljubav“, numeru po kojoj se zove poslednji album, kao i ova regionalna turneja. Pesmu je, kao što znamo, posvetila sinu. Dok su se na video-bimu nizale dirljive fotografije pevačice i njenog Marija, cela Arena je plakala i pevala zajedno s njom.

Promo

 

Euforija je nastala i kada joj se na bini pridružio Matija Cvek sa kojim je izvela hit duet „Pola sunca“. Singl je nedeljama bio broj jedan na muzičkim platformama.

Pročitajte: Najlepši prizor koji ćete danas videti - Prvi ples Marije Šerifović sa sinom Mariom

Koncertom u Zagrebu Marija Šerifović je započela veliku regionalnu turneju, a sledeći su na redu Podgorica, Slavonski Brod, Kragujevac, Cirih, Skoplje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti