Tako to rade pravi muškarci: Andrija Milošević i Goran Bogdan raspametili obožavateljke

Tako to rade pravi muškarci: Andrija Milošević i Goran Bogdan raspametili obožavateljke

Autor: | 08/03/2024

0

Andrija Milošević i Goran Bogdan iznenadili obožavateljke

Tako to rade pravi muškarci! Osmi mart je poseban datum, međunarodni praznik žena, i ceo svet danas  je njihov. Doduše, još nisu dobile sve bitke za ravnopravan tretman u svim sferama društva, ali u toj borbi nisu same – često im pomažu mnogi predstavnici jačeg pola.

mirko tabašević

 

Dva izuzetno popularna gospodina sa naših prostora iskoristila su priliku da svojim obožavateljkama čestitaju ovaj važan dan. Štaviše, na trenutak su iskočili iz sopstvene kože i pokazali kako bi se snašli u ulozi žene. U ulogama se, inače, odlično snalaze, budući da su obojica glumci, i to vrhunski.

Pročitajte: Porodična idila Andrije Miloševića i Đeđe - U njihovom domu caruje smeh

„Srećan nam svima 8. mart!“, napisao je Andrija Milošević uz fotografiju koja je nasmejala njegove brojne pratiteljke na Instagramu. Dan za opuštanje - u bade-mantilu, sa peškirom oko glave i neizbežnim karminom.

Instagram/andrijamilosevic_official

 

Andriju smo već viđali u sličnim izdanjima, ali ovo je, mora se priznati, specijalno. Komentari su se nizali ispod slike, pa ćemo izdvojiti samo nekoliko duhovitih reakcija: „Ko ti čuva decu dok ti tako uživaš?“, „Možda da razmisliš o promeni pola, baš ti dobro stoji“, „Drži se, sestro“...

Javile su mu se i brojne kolege, a od njegove Đeđe, partnerke Aleksandre Tomić, dobio je jedno srce. 

Kreativan je bio i Andrijin kolega iz Hrvatske Goran Bogdan.

Boško Karanović

 

I on je genijalno istakao značaj današnjeg praznika.

„Srećan nam 8. mart. Trebaće nam...“, stoji ispod slike na kojoj ga vidimo u svetloplavom bade-mantilu, a nije zaboravio ni crveni karmin.

Instagram/bogdangoranbogdan

 

Goran je takođe zaradio gomilu komplimenata. Nijedna pripadnica lepšeg pola nije ostala ravnodušna. „Oduvek si bila posebna“, poručila mu je Nina Janković, a bilo je još duhovitih komentara. Na primer: „Je l’ volite karanfile?“ Kao aluzija na kultni film „Davitelj“.

Pročitajte: Jovana Stojiljković u efektnom sakou, a Gorana Bogdana nismo još videli ovakvog

No, reči kojima bi se najbolje opisao ovaj sjajan potez popularnih glumaca, svojevrsna podrška lepšem polu, stoje u komentaru koji smo citirali i na početku teksta: „Tako to rade pravi muškarci!“ Baš tako.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images, Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti