Vreme je za nešto novo: Voja Nedeljković u jeku Zvezda Granda doneo neočekivanu odluku

Vreme je za nešto novo: Voja Nedeljković u jeku Zvezda Granda doneo neočekivanu odluku

Autor: | 07/03/2024

0

Voja Nedeljković novo lice UNA televizije

UNA televizija najavila je još jedno veliko pojačanje u svom timu, jedno od najiskusnijih i najvoljenijih televizijskih lica na ovim prostorima, Voju Nedeljkovića.

Boško Karanović

 

- Moram priznati da mi je drago što sam na UNA TV prepoznao neka lica sa kojima sam imao prilike da delim ekran, a takođe i neke nove mlade snage koje postaju sve prepoznatljivije u autorskom pečatu koji imaju na televiziji. UNA je televizija koja vas ne zamara i prosto poziva na gledanje, te sam zato odlučio da intrevjue plasiram upravo ovde - rekao je Voja.

Pročitajte: Svi se pitaju gde je i da li se vraća - Ana Bekuta stala na put nagađanjima, konačno se oglasila

Popularnog voditelja gledaćemo od 12. marta, utorkom u 21.45, u emisiji „Una intervju“, koja predstavlja serijal razgovora sa vodećim ličnostima iz sveta umetnosti, sporta i estrade koji su svojim radom ostavili pečat na medijskoj sceni.

Antonio Ahel/ATAImages


- Gledaoci UNA TV mogu da očekuju jednu iskrenu životnu priču od svakog sagovornika u kojoj će biti izneti neki detalji iz života koji ranije nisu ispričani ni za jedan drugi medij, i dobiće jednu pitku životnu zaostavštinu svakog od aktera emisije.

Tokom višedecenijske medijske karijere Voja je većinu ličnosti koje intervjuiše u ovoj emisiji imao priliku da bliže upozna, tako da će publika kroz prijateljski razgovor čuti najintimnija razmišljanja o njihovom životu i karijeri.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović