Anđelu Jovanović od Lečića brani advokat Novaka Đokovića

Anđelu Jovanović od Lečića brani advokat Novaka Đokovića

Autor: | 06/03/2024

0

Advokat Anđele Jovanović je pravni zastupnik Novaka Đokovića

U Prvom osnovnom sudu danas je održano pripremno ročište u procesu koji je protiv Anđele Jovanović pokrenuo njen kolega Branislav Lečić.

Mlada glumica došla je u pratnji svog advokata Gorana Draganića.

Antonio Ahel/ATA Images

 
 

Njegovo ime dobro je poznato u ovdašnjem pravnom sektoru. Jedan je od najtraženijih beogradskih pravobranilaca, čovek istančanog advokatskog nerva, čiji su klijenti najmoćniji Srbi i najveće korporacije, navode Belocrkvanske novosti.

Pročitajte: Sud doneo odluku! Evo šta će Lečić morati da uradi pošto je tužio Anđelu Jovanović

Advokat Anđele Jovanović je ugledni pravnik sa perfektnom karijerom, poreklom iz Bele Crkve. 

Devedesetih godina istakao se braneći buntovne političke disidente, ali njegovoj kancelariji za pomoć se obraćaju i poznate ličnosti iz drugih oblasti javnog života.

Antonio Ahel/ATA Images

 
 

Bio je advokat Zorana Đinđića, branio je Aleksandra Tijanića i Slavka Ćuruviju, zastupa slikara Cileta Marinkovića, glumce Dragana Bjelogrlića, Zorana Cvijanovića, Katarinu Radivojević, ali i jednu veliku svetsku zvezdu - Novaka Đokovića.

Draganić je oženjen i ima dve ćerke.

Radule Perišić/ATAImages

 

Kada je jedan od najboljih tenisera svih vremena imao čuveni problem u Australiji pre dve godine, njegovog pravnog zastupnika često smo tih dana viđali u medijima, gde je objašnjavao kako će se odvijati suđenje u Melburnu.

Dobro se sećamo te nemile situacije koja je ugrozila Novakovu karijeru i reputaciju, a gospodin Draganić bio je uveren da će sudija postupiti pravedno.

AELTC/Joe Toth/Getty Images

 
 

- Ja sam siguran da će se Federalni sud Australije i gospodin Entoni Keli postaviti na način da se izdignu iznad prizme politike i da će sudija doneti odluku koja će za Novaka predstavljati poslednju oazu pravde. Moramo da sačekamo i da idemo korak po korak - govorio je tada.

Pročitajte: Šokantna vest iz Đokovićevog tima - Novak posle 18 godina ostao bez dva bliska saradnika

Oglašavao se i povodom prevara na internetu, kada su razne sajber kriminalne grupe nedozvoljeno i nezakonito iskorištavale ime, lik i delo Novaka Đokovića, plasirajući neistinite reklamne sadržaje u kojima teniser navodno učestvuje, i pokušavajući da na taj način izmame novac od građana.

A.K./ATA Images

 
 

Goran Draganić danas se umesto svoje klijentkinje Anđele Jovanović obratio medijima i kratko rekao:

- Mogu samo da kažem da je pravo svakog umetnika da odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne. Za sada toliko, moramo sačekati za dalje.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još