Isto se desilo Mariji Šerifović 2007. godine kao Teodori sada: Molitva je posle toga pobedila, da li će i ona?

Isto se desilo Mariji Šerifović 2007. godine kao Teodori sada: Molitva je posle toga pobedila, da li će i ona?

Autor: | 03/03/2024

0

Teya Dora predstavljaće ove godine Srbiju na Evroviziji u Malmeu nakon što je sinoć na takmičenju "Pesme za Evroviziju" odnela ubedljivu pobedu.

Široj javnosti postala je poznata svojom pesmom "Džanum" koju je izbacila 2023. godine za film "Južni vetar ubrzanje". Rođena je u Boru, a svoju prvu pesmu, pod nazivom "Da na meni je", objavila je 2018. godine. 

Boško Karanović

 

Teya Dora bila je jedan od najvećih favorita od samog početka takmičenja, a među onima koji su je podržavali našao se veliki broj poznatih ličnosti, između ostalog i pevačica Marija Šerifović.

U jeku nacionalnog takmičenja „Pesme za Evroviziju“ mnogi su se čudili zašto se naša jedina pobednica ne oglašava na društvenim mrežama.

Međutim, kada je sinoć objavljeno da je ona predsednica stručnog žirija „Pesme za Evroviziju“, svima je bilo mnogo jasnije zašto su njeni profili na društvenim mrežama ostali nemi.

Pročitajte: Skandal u finalu Pesme za Evroviziju - O incidentu u bekstejdžu svi ćute, učesnik otkrio što se desilo iza zatvorenih vrata

Međutim, ona se po završetku takmičenja oglasila na svom Tviteru, odnosno Iks profilu, i sve rezimirala.

- Da rezimiram! Teya Dora je najbolja i zasluženo ide u Švedsku. Želim joj svu sreću! Radio-televiziji Srbije čestitke na odličnom šou-programu. Kolegama iz žirija hvala na poštenom glasanju i što niko nikome nije zevao u papire. Ja sada idem u hibernaciju. Čujemo se u maju. Studio - napisala je Marija.

Ipak, ono što je interesantno je da postoji veza između Marijinog učešća na takmičenju i Teya Dorinog. 

Marija Šerifović jedina je uspela da dovede "Evroviziju" u Srbiju i to kada je 2007. godine u Helsinkiju odnela pobedu.

Zanimljiva veza sa Teya Dorom leži upravu u broju pod kojim je naša pobednica nastupala na tadašnjoj Beoviziji.

rts printscreen

 

Marija se tada takmičila pod rednim brojem četiri, kao i Teya Dora sada, da li će taj broj doneti sreću mladoj zvezdi u usponu u Malmeu ostaje nam da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti